15 Ekim 2009 Perşembe

Terim'in Vedası...

TV ve gazetelerde o kadar çok konuşuldu ki yazacak bir şey kalmadı aslında...2008 Avrupa şampiyonasında omuzlardaydı şimdi gidiyorum diyor kal diyen yok...Eee futbol böyle bir oyun işte kazandıkça oyunda kalmaya devam ediyorsun.Egosu,aşırı hırsı onu çok antipatik yaptı ama bunlar Terim'i Terim yapan özellikler zaten.Kimseye ön yargısı olmayan,kişisel tercihlerinde futbolu ön plana alacak,kariyeri tartışılmayacak bir yabancı teknik adama ihtiyacımız var bence...Türk teknik adamlardan sadece E.Sağlam olursa olur O da üç mağlubiyet ile sallanmaya başlar.Rıdvan NTV deki rahatını bozmaz.Başka isim yok zaten.Hiddink uzak ihtimal şu aşamada.Alternatif isimleri yorum kısmında tartışalım isterseniz...

4 yorum:

Selocan dedi ki...

Terim devri kapandı artık işler gazla yürümüyor bunu hep söylerim. Teknik taktik bilen bir direktör lazım ki aklıma türk isim gelmiyor. Mutlaka yabancı isim olmalı. Hiddink güzel bir düşünce zor olur demişsin. Van Basten diyeyim o zaman ben :) Ülkemiz gitgide hollanda kültürü öğrensin hem fena mı ?

Adsız dedi ki...

ertugrul olacagina yilmaz vural olsun daha iyi... tugay olabilir... ya da tugay gelecek olan TD'nin yardimcisi olur... bugun boyle birsey yaziyordu gazetenin birinde....

Clerk dedi ki...

şenol güneş'tir benim önereceğim isim. Tamam karadeniz insanları genelde abartıyorlar şenol güneş konusunda haksızlık yapıldığını düşünüyorlar ama aslında biraz da haklılar. istanbul medyası ve istanbul tayfası sayesinde gereken değeri göremedi şenol güneş bence. hatırlatayım fatih terim'in 2 seferdir götüremediği 32 takımlık dünya kupasına bizi taşımakla kalmadı orada 3. yaptı şenol güneş.

Koray Gök dedi ki...

87-88 kuşağının sahne alacagı 2012 de bu kuşağı en iyi tanıyan teknik adam abdullah avcı'nın yeni tekdin direktörümüz olmasını isterim ben.

konu ile ilgili olarak;

http://mikrofonlarimizistanbulda.blogspot.com/2009/10/milli-takm-icin-en-dogru-secim.html