19 Ekim 2009 Pazartesi

6 Puanlık Maç Galatasaray'ın...

Uzun süre sonra ideal kadrosu ile sahadaydı Galatasaray,kalede Leo Franco, stoperler Gökhan Zan ve Servet Çetin, bekler Sabri Sarıoğlu ile Hakan Balta. Mustafa Sarp ve Ayhan Akman, Galatasaray orta sahasının iki ön liberosuydu. Tek forvet Milan Baros'un arkasında Arda Turan, Keita ve Harry Kewell .Trabzonspor maçı öncesi Gaziantep'ten gelen haber, Ali Sami Yen Stadı'ndaki havayı olumlu etkiledi.Maça çok hızlı başladı Galatasaray...Kewell ve Gökhan ile gole yaklaştı ve sonrasında Kewell'ın ayağından golü buldu.İkinci golden sonra herkes rahatlamışken devreye 2-1 ile girilmesi rakibi tekrar umutlandırdı.

Ayhan'ın oyundan düştüğü anda Colman'ın ayağından gelen gol,maça heyecan getirdi.Sonuca sevinen ! Fenerbahçe'lilerin sevincini kursağında bırakma görevi de Arda ve Baros'a düştü.Serkan'ın atamadığı gol dışında kaleye gelemeyen Trabzonspor üç gol buldu dün akşam.Ayhan,Sarp,Hakan Balta dün kötü bir maç çıkardılar bana göre.Trabzonspor'a şampiyonluk görmek ! için giden Serkan en iyi maçını oynadı Hakan Balta sayesinde.

Sabri,Gökhan ve Keita'nın olmaması Ankaragücü mağlubiyetine mal olmuştu son maçta.Ama alternatifsiz tek adam Keita belki de...Çalımları,şutları çok etkili.Şu anda orta sahanın sağında Türkiye'nin uzak ara en iyi oyuncusu tartışmasız.(Yok,falanca daha iyi diyen varsa paylaşsın)


4-4 lük Liverpool-Chelsea ve Liverpool-Arsenal maçlarını öve öve bitiremezken bu maça sadece savunma hataları üzerinden yorum yapmak haksızlık olur.Harika goller,heyecan vardı maç boyunca.Fenerbahçe yenilmiş,Galatasaray kazanmış bir de üstüne 4-3 lük müthiş bir maç izlemişim daha ne isterim ki ?

Tribünlerde görmek istediğimiz hareketler...

1 yorum:

Tufan dedi ki...

Sevgili Fırat bende senin yorumuna katılıyorum. Futbolun meyvesi golse ve bizde maçlarda gol görmek istiyorsak 4-3 lük maçın zevkini çıkarmamız lazım. Zaten futbol hatalar oyundur. Birileri hata yapacakki gol olacak.Ayrıca Keita konusunda da haklısın ama savunma anlamında biraz zayıf kalıyor gibi.(Benim de blog adresimi vereyim:tonischumacher.blogspot.)