24 Ekim 2009 Cumartesi

ASY'den Görüntüler...

Elano,Caner ve Nonda maça ilk 11 de başladı...

Aydın,Uğur haricinde Baros ve Arda'da maça başlamadı,hafta sonundaki maçı düşünerek bu iki oyuncuyu dinlendirdi Rijkaard.

Ufuk,Hakan,Emre,Serdar,Emirhan ve Serkan tribündeydi.Gazetecilerden sonra maçı en güzel yerden onlar izledi !

Keita'dan herkes fazlasıyla memnun...Gece hayatı var,disiplinsiz,yılın fiyaskosu diyenler şimdi ağzı açık izliyor onu.

Onun karşında oynayan zor anlar yaşıyor.Ters çalımı,hızı adamı geçecek değil rezil edecek düzeyde.

Maçın değil belki yılın en güzel fotoğrafı...Çekenin eline sağlık.Golü atan ayağın hangisi olduğunu gösteriyor herkese en başta Servet'e !

Ben dahil herkes çok salladı yıllardır ama bu sene başka oynuyor.İçine Dani Alves kaçmış gibi...Keita ile uyumu çok iyi. FB maçında da sahada futbol dışı işlerle uğraşmazsa olmuş artık deriz.

Nonda otur diyorsun tamam diyor,çık gol at diyorsun onu da yapıyor daha ne istersin?Keita ile arasında ayrı bir elektrik var sanki.Farklı tarzları olan iki golcü Baros ve Nonda...Şu anda ikisi de çok başarılı.Ne zaman kimin oynayacağının kararını Rijkaard veriyor.

Kewell ve Baros'tan sonra sağlam bir penaltıcısı daha oldu takımın Elano.

Beğenmeyen beğenmesin...Yeşil sahada çok güzel duruyor bence mor forma.

2 yorum:

TANGO dedi ki...

Her şey iyi hoşta Elano'nun attığı penaltı golünden sonra "sağlam penaltıcı" diyebilmen için hiç Alex'i izlemeişsin diyeceğim. Bu ümkün görünmediğine göre yine işkembeden sallamışsın. İyi penaltı ters köşeye atılan penaltı değil, kalecinin uzanamayacağı köşeye atılandır. Tekrar izlersen kaleci topu tokatlıyor direğin dibinden giriyor top. Elano için iyi bir şey yazmak için çabaladığını biliyorum. Bari "Fenerbhç'deki Brezilyalılardan yakışıklı de" bizde ağzımızı açmayalım.

FIRAT dedi ki...

İyi bir şey yazmak için çabalamam seni düşüncen.Zaten kötü oynadığını düşünmüyorum.Sadece Nonda,Baros,Kewell,Keita,Arda çok formda olduğu için onun futbolu kötü gibi algılanıyor.Ya da anlayabileceğin dilden söyleyeyim.En kötü Dos Santos kadar oynuyor şu anda form düzeyi olarak.
Bir de daha önceden ne oynadığını bilmediğin için Lincoln,Alex gibi inceci sanıyorsun...Rahat ol o da çok daha iyi olacak,Keita da geldiğinde Wikipedia ya bakıp saçmalıyordun sahada yaptıklarını görmeye başladın.