7 Ekim 2009 Çarşamba

Rıdvan Dilmen'in B Planı

18 Aralık 2008

“Barça Ronaldinho’yu yolluyor Güntekin, Alex kim?”

04.10.2009

''Bir daha Alex’in A’sını ağzıma alırsam uyar beni Güntekin. Boğa heykelini yıkın, yerine Alex’in heykelini koyun.''

12 yorum:

M.T dedi ki...

U dönüşü, tükürdüğünü yalama, kıvırma, lafı dolandırma... Rıdvan hoca bile bu hale düştüyse, sen büyük adamsın Alex. ''Gol olur'' demekle gelecek görünmüyor demek. Üstelik geleceği görmek için, geçmişe birazcık göz atsın yeter insan. Dilleri törpülemeli bazen.

granger17 dedi ki...

rıdvan hocaya 2 haftadır baya yükleniliyo özellikle galatasaraylı blog yazarları tarafından, yazadığınız yorum arasında yaklaşık 10 ay gibi bir süre zarfı var ve insanlar her maçtan sonra çıkıp o takımla ilgili 1 saat yorum yapıyolar o nedenle bunun gibi tezat durumlar oluşacaktır.siz sadece bir örnek vermisiniz bunları çoğaltabiliriz ayrıca bu ülkede çıkıp tvde yorum yapıp o kadar saçmalayanlar varki rıdvanınkileri görmemek gerekir

TANGO dedi ki...

Olur mu canım eski Fenerbahçeli illa görmek lazım. Gözümüze sokmak lazım. Değil mi ama. Sok Fıratçım. Gözüne oğlum gözüne :)

Tufan dedi ki...

Kimilerine etek kimilerine bikini giydiren kimilerine de tükürdüğünü yalatan bir spordur futbol. Uzun vadeli tahminler yapmaktansa o günkü performansı yorumlamak daha sağlıklıdır. Bravo arkadaş iyi yakalamışsın. (toniscumacher.blogspot)

Ortega dedi ki...

Cümleye Alex kim, diye başlayıp akabinde Alex'e laf söylersem bir daha şöyle olayım dememiş. Aradan kaç ay geçmiş.

İnsanın düşüncleri, bakış açısı sonradan değişebilir. Bu bakımdan Rıdvan Dilmen'i eleştirmeyi doğru bulmuyorum.

Zico geldiğinde hep birlikte sallıyorduk ona, adam gitti takımı ŞL'de çeyrek final oynattı. Türkiye'de kimse futbol yorumlamasın o zaman... ya da Fatih Terim'in Gs'deki ilk yılını hatırlayın, o zaman ne gibi eleştiriler yapılıyordu, ki haklıydı da insanlar ama sonrası malum.

Bu bakış açısına ne yazık ki katılamayacağım.

kuzen larry dedi ki...

GS li blogçuların demirkoldan sonraki 2. hedefi oldu rıdvan. Türkiyenin futbolu en iyi yorumlayan iki adamıdır bunlar. Yapmayın etmeyin.. Zaten buradaki sözünde de bir yanlış yok. Adam resmen kendisiyle dalga geçmiş. Keşke herkes Rıdvan kadar özeleştiri yapabilse..

UzunPaslar dedi ki...

Alex gibi futbolcular direkt skora etki ettikleri için değerlendirme yapmak çok zor oluyor. Bir maç çok kötü oynasalar bile diğer maç tam anlamıyla coşuyorlar. TFF Süper Kupa'da Alex oyunda yoktu ama 2 gol attı, kötü bile diyemedik bu yüzden.

UzunPaslar dedi ki...

Bence en iyisi bu tür futbolcular hakkında bağlayıcı yorumlar yapmamak.

hakang dedi ki...

Burada yazı yazan arkadaşlar konuyu anlayamamış. nedenide Fıratı tanımamaları. konu Rıdvanın Fenerbahçeli Rıdvan olması. Galatasaraylı olsaydı büyük rıdvan derdi kendisi. Geçen sene Emreye salladı. bu sene rıdvan. Sırada daum var millet. Ama henüz Fırata malzeme vermedi. Fıratçım ilk takıldığımız maçta patlat bir yazıda Dauma yüzümü kara çıkarma. Hadi bakalım.

FIRAT dedi ki...

Hakang nin anlama ihtimalinin olmadığı konu şu...Bu iki cümle Galatasaraylı Rıdvan ya da Beşiktaşlı Rıdvan'dan da çıksa yine burada olurdu...Sallamak için malzeme veren herkes buraya konuk olabilir.Daum'da oldu,Emre'de,Hakan'da,Lincoln'de, Sinan Engin'de vs. vs. Sana da sallıyorum ama ünlü olmadığın için buraya yazmıyorum.

hakang dedi ki...

Seni tanımasam beni bile inandıracaksın.

Unknown dedi ki...

arkadaşlar siz bu fırata aldırmayın kendisinin fenerbahceyi cekememe gibi bi sorunu var hakana aynen katılıyorum sen devam et fıratcım 10. haftaya az kaldı