23 Temmuz 2009 Perşembe

Fenerbahçe Formaları # 2009-2010

Klasik çubuklu olmazsa olmaz zaten...Her sezonun değişmezi.
Enine çizgili sarı beyaz formaya göre daha başarılı bence.Ayrıca zayıf gösterir.

Yeni formaya gözüm pek alışmadı beğenen de var beğenmeyen de.Biraz idman forması gibi duruyor.Tüm formalardaki yaka tasarımı şık olmuş.

Geçen sezondan çubuklu dışında akılda kalacak olan yok, o da klasik zaten.Diğerleri tarihteki yerini alacak.

6 yorum:

TANGO dedi ki...

Önce Fenerbahçe'den başlayalım. Bu sene abartmadan çubuklu,kuruluş ve arma olarak 3 tasarımla sınırlı tutmaları gayet mantıklı olmuş. En güzeli de yıllardır beklediğim kaleci formalarının satışa çıkmış olması. Maldonado forması satan Feneriumda Volkan Demirel forması neden satılmaz diye düşünürdüm hep. Arma forma tişört olarak tasırımı daha önce yapılmıştı. Yine de neon formadan daha hoş olmuş ve daha çok satacaktır. Bir de resmi sitede formaların bu kadar uzaktan çekilmiş fotoğraflarla verilmesini de anlamıyorum. Sanki oyuncular daha ön planda tutuluyor. Formanın Deniz 'in üzerinde nasıl durduğundan çok formadaki ayrıntıları görmek istiyorum ben.
Chelsea'nin sarı bantlı enine çizgili formasında hafif İnter havası olsada beğendim. M.United formalarına yorum bile yapmayacağım. Nike firması çok acil yeni tasarımcılarla çalışmalı. Bu kadar basmakalıp formaları hem kulüplere hem de milli takımlara nasıl kakalıyorlar merak ediyorum.

agopist dedi ki...

Fenerbahçe forması bence çubuklunun altına beyaz şorttur. Onun dışındakiler değişikliktir, tasarımdır. Fenerbahçe kendi formasını bu sene kullanamaycak demektir.

mamo chello dedi ki...

@efesliler
aynen abi..katılıyorum.

ayrıca geçen yıl ki formalardan son fotoğrafta görünen beyaz'ı çok beğenmiştim..genel olarakta beğenilmişti sanki yav..

TANGO dedi ki...

@ efesliler

İlk fotoğrafta çubuklunun altında beyaz şort var. Sorun nedir anlamadım?

mamo chello dedi ki...

@MAGNET

geçense zon giydikleri forma abi.
bkz:son foto.

mamo chello dedi ki...

ve hatta ilk fotodaki soldan 3. adam..