2 Temmuz 2009 Perşembe

Abdul Kader Keita Galatasaray'da...

Haldun Üstünel'in klasik sağ gösterip sol vurma hamlesi...Govou derken Keita geldi.Mutlaka Rijkaard onayı ile geldiğine göre planlar onun üzerine kurulmuştur.Baros'un arkasında Arda,sağında Keita,solunda Kewell düzeni ile hücum edecek herhalde Rijkaard.27 yaşında ve 1.84 boyunda.Hem açık hem de forvet olarak oynama özelliğine sahip,Fildişi Sahilleri milli oyuncusu aynı zamanda.

4 yorum:

Sinan Çakmak dedi ki...

kewell baros keita

topal arda linderoth

balta servet zan uğur

leo franco

96-00 gibi kadro olmuş =). ligi alamazlarsa ayıp. avrupa'da da başarı gerekir.. =)

Selocan dedi ki...

Bu adam klasik bir forvet değil ki bu adam rijkaardın 4 3 3 üne uyacak bir adam zaten transferi yüzde yüz o istemiştir. Müthiş başarılı olacak. şüpheleri olanlar ilk haftalarda haksız olduklarını anlarlar. Ben gerçi bu sistemde babeli daha çok isterdim ama şuan ki büyük maddi sıkıntılar bu işi engellemiş demek ki. Bence süper bir adam aldılar.

Unknown dedi ki...

gercekten ii transfer haldunu tebrik ederim

tahtabacak dedi ki...

4-3-3 lafinin ben rijkaard in agzindan ciktigini hatirlamiyorum. neden kesinlikle bu ssitem olacakmis gibi dusunuluyor. Bu kadro baska ssitemleri de kolayca oynar... cok sevinmek te yersiz... gecen seneki benfica'nin durumuna dusmeyelim de... isim olarak kadrolari bugunku GS'den bence cok daha iyiydi ama sonuc ortada..