22 Temmuz 2009 Çarşamba

İspanya'nın Zafer Biryol'u...

Geçen sezon ilk geldiği zaman İspanya'nın Zafer Biryol'u demiştik.Son haftalarda attığı 3-5 golü saymazsak yanıltmadı bizi.Fotoğraf martı kaş olduğu dönemden.Bu sezon Daum'un sisteminde genç Semih yedek oturur,Guiza oynar ortalama 15 civarıda gol atar.

3 yorum:

TANGO dedi ki...

Guiza geçen sene çok kahretti bizi ama lig sonuna doğru gösterdiği performan ve İspanya ile Konfederasyon Kupasında attığı goller piyasasını korumasına yardımcı oldu. 14 milyon euro verip alınmıştı. Şimdi satmak isteseniz 10 milyon eurodan aza gitmez. Güiza'ya salladığı kadar Lincoln'e, dönmeyeceği belli oluncaya kadar sallamamış Fırat'a soruyorum; bu gün kadar 14 milyon ödenen Lincoln'e 1 milyon euro'dan fazla veren oldu mu?

FIRAT dedi ki...

Guiza'nın sadece bonservisi,Lincoln'ün aldığı 2 yıllık ücreti dahil para o yazdıkların.Guiza 4 sene kalırsa bonservis+aldığı para 28 milyon euro oluyor...Giderken attığı gole ve asist sayısına bakalım,sonra karar verelim attığınız taş vurduğunuz kuşa değmiş mi diye.
Ha verdiğimiz paraya bakınca biz daha az kazık yedik diyorsan kısmen haklısın...Türkiye'de gönderilecek adamın piyasasını kulübü bizzat kendi bitiriyor.Guiza,Zapo,Maldonado, Kezman Ümit Karan,Necati vs.vs saymakla bıtmez.

Jordi Metal dedi ki...

Tek KAŞ pırlantaymış bu be :)