14 Temmuz 2009 Salı

Hazırlık Kampı # 3

Leo Franco'nun yedeği bence Orkun olmalı.Aykut'a göre daha yetenekli olduğunu düşünüyorum.Bu saate kadar takımdan ayrılmadığına göre Aykut'ta arıza çıkarmayacak herhalde.Orkun ile birlikte uzun maratonda dönüşümlü olarak 2.kaleci olabilir.
İlk sezon çok faydalı olan Nonda,geçen sezon neredeyse yattı.Baros'un yedeği olarak mevcut kadroda kalacak görünüyor.O kalitede oyuncuyu alıyorum dediğinde minimum 3-4 milyon euro ödemen gerekiyor.Bu takımda Şampiyonlar ligi finali oynamış 3 oyuncumuzdan biri,tecrübesi yeter.Geçen sezonki felaket performansından sonra yedek kalmayı sorun yapacağını düşünmüyorum.
F.Rijkaard haklı olarak takımı tanımakla meşgul oldu bugüne kadar.Tobol maçı sonrası gidecek oyuncular ve yapılacak yabancı transfer şekillenir.İki iyi orta yapınca tanımayana Sabri bile yetenekli görünür bu oyunda !
Emre Çolak,Arda'dan sonra kuşkusuz en heyecan verici oyuncu altyapıdan çıkan ama fiziksel olarak gelişmesi gerekiyor.Uğur ve Arda gibi oynayacağı bir takıma gidip tecrübe kazanması mı sağlanır yoksa kadroda tutularak bütün sezon PAF takımı ile Florya arasında gider gelir mi bilemiyorum.
Kewell ve Linderoth taraftarın çok şey beklediği iki oyuncu. 4-3-3 formatında sahaya çıkacak Rijkaard takımında uzun süreli bir sakatlık yaşamazlar ise vazgeçilmez olurlar.

Bu takımda Kewell'dan sonra ayağına ve aklına en güvendiğim oyuncu Hakan Balta.Takımda ve sol bekte yeri garanti bana kalırsa.
Mondragon yine kampa ziyarete gelmiş,arkadaşları ile hasret gideriyor.
Kewell ve Linderoth'tan beklenti ne kadar büyükse,Baros,Ayhan ve Arda'dan da o kadar büyük.Kadro kalitesi geçen seneye göre yükseldi ancak geçen sezona göre en büyük avantajımız çok iyi bir teknik ekibe sahip olmamız.

Hiç yorum yok: