17 Haziran 2009 Çarşamba

T.T.Arena




Tüm dünyayı etkileyen ekonomik kriz nedeni ile açılış tarihi gecikse de müthiş bir tesis olacak 2010 senesi sonunda.Nasıl olacak diye düşünenlere biraz ipucu vermiş olalım.O zamana kadar Rijkaard'ın oluşturacağı yapı ve oyun sistemi ile keyifli maçlar izliyor olacağız bence.

3 yorum:

FIRAT dedi ki...

dumanist rumuzu ile yazan kişinin genç ve eğitim seviyesinin düşük olduğunu düşündüğüm için yaptığı basitlikleri mazur görüyorum.
Ancak daha önce de yazdık.Burada eleştiri,hatta argo bile olabilir ama Nural ve ben bunu bile yaparken işi ucuzlaştırmıyoruz.
MSN Türkçesi ile garip kelimeler kullanarak yazan ve laf soktuğunu düşünen bu kişi düzgün yorum yaparsa görüşü burada yayınlanır.
Adamsan doğru yaz yayınlayalım demiyorum.Kimsenin hele ki tanımadığımız birinin adamlığını ölçmeye kalkmadık bugüne kadar.İnsan olsun ve doğru cümleler ile yazsın bizim için yeterli kriterdir.

FIRAT dedi ki...

Ben de Nural'da nasıl yazarsn cevap yazılır ve ciddiye alınırsın diye açıklama yaptık ama anlamamakta ısrar ediyorsun.
Bu ülkede üniversite öğrencisi olmak eğitimli olmak için yeterli bir şart değil.
Seyrantepe ya da TOKİ ile ilgili her düşünceni burada yazabilirsin.Ama yorum diye yazdıkların geliyon gidion,koydular,döşediler tarzı şeyler olursa silinir gider bunların bizim için küfürden farkı yoktur.

Unknown dedi ki...

toki iptal etti ihaleyi geçmiş olsun zaten o araziyi haksız bi sekilde almıstıınz. biraz Aziz baskanı örenek alın stad nasıl yapılır görün Şükrü saraçoğlu tamemen külübün imkanlarıyla yapıldı sizin gibi baskalarını avucuna bakmadık biz (umarım bu yorumu silmezsin)