9 Haziran 2009 Salı

Çık Masada Oyna Demirören

Demirören: Çakar gibi kişiler sayesinde Türk futbolu değer kaybediyor.
Çakar: Doğru doğru... Ben de haftaya PAF oyuncusuyla çıkarım sahaya.
Demirören: Yok sen ufak Ahmet Çakar'la çık... Terbiyesizce konuşma benimle... Beşiktaş Kulübü Başkanı'yla konuşuyorsun...



"Söz konusu programda Ahmet Çakar'ın ısrarla ve bilinçli olarak "İki başkandan birisi yalan söylüyor" ifadesinin yakışıksız ve çok yanlış olduğunu anlatmaya çalışırken, kullandığım bir ifade farklı taraflara çekilmiş ve uygunsuz bir şekilde değerlendirilmiştir.
Kamuoyuna yansıtıldığı gibi bir kelime kullanmak asla tarzım olmadığı gibi kişiliğimle ve aldığım terbiye ile de bağdaşmamaktadır.
Yine de kullandığım kelime yanlış anlaşıldıysa tüm kamuoyundan özür dilerim.
Saygılarımla,
Yıldırım DemirörenBeşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı



Son yıllarda Türkiye'de moda olan bir konu var.Herkes ağzına geleni söylüyor sonra işin rengi değişince yanlış anlaşıldım maskesinin arkasına saklanmaya çalışıyor.Yatsın kalksın Mustafa Denizli'ye dua etsin oturduğu koltuk nedeni ile.İki kupa ile senelerdir yaptıkları hataları unutturacağını düşünüyor herhalde.Kendini akıllı herkesi sersem zanneden,baba parası ile BJK Başkanlığı yapan ve kendi taraftarı tarafından bile sevilmeyen Yıldırım Demirören yaptığı ayıbın bile arkasında duramayıp iki gün sonra kıvırmaya başlamış.Sadece gazeteler yazsa yalan der geçersin,kimsede üzerinde durmaz.Zaten %95 yalan yazıyorlar.Ancak televizyonda programı izleyen herkes duydu ne dediğini daha ne saçmalıyorsun?
Asena,Tanyeli bunlar kadar kıvıramıyor başka ne diyeyim.

1 yorum:

Selocan dedi ki...

Hiç koskoca Adnan Polatın böyle saçma sapan programlara katılıp saçma sapan insanlarla dialoga girdiği görülmüş müdür? hadi geçtim Adnan Polatı Süleyman Seba nın böyle bir olaya karıştığı görülmüş mü?

küçük takımın küçük başkanı. Beşiktaş bu kadar ayaklar altına almamalı.