13 Haziran 2009 Cumartesi

Topuz Elinde Kaldı...


Evet Topuz ellerinde kaldı ama Yıldırım'ın elinde kalan Topuz ile Demirören'in elinde kalan topuz ! aynı değil.Tam Türk usulü transfer oldu.Aziz Yıldırım gurur yaptı,piyasa değerinin iki katını vererek aldı Mehmet Topuz'u.Yıldırım Demirören her zaman olduğu gibi eline yüzüne bulaştırdı.Mehmet Topuz bu saaten sonra çıkıp ne söylese boş .Sadece çıkıp Kayserispor'un menfaati için böyle yaptım derse ayıp olur.5 yaşında çocuk musun? BJK forması ile fotoğraf çektirip ben BJK da oynamak istiyorum dedikten sonra söylediklerini yalatırlar sana.Emre Belözoğlu'nu sindiren taraftar BJK forması ile Fenerbahçe'de oynamam diye TV de kendini yırtan Topuz'u da sindirir zamanla.Bu işin tek kazananı vardır o da Kayserispor...Hani eşeği maviye boyayıp babasına satar derler ya Kayseri'liler için aynen öyle oldu.Kaybedenler Yıldırım Demirören ve Mehmet Topuz. 5 liralık malı 10 liraya alan Aziz Yıldırım ne kazandı zamanla göreceğiz.

2 yorum:

FIRAT dedi ki...

Okuduğunu anlamayacak durumdakilere söylüyorum...Bu transfer ile ilgili yazılanları Aziz Yıldırım'ı övmek,Demirören'i yermek olarak algılıyorsanız ayıp size...Küfür etmeden Aziz Yıldırım nasıl eleştirirlir defalarca kanıtladık burada.Yıldırım Demirören beceriksiz ve başarısız biri olarak hakaret edilmediği sürece herşeye layıktır.Ama BJK taraftarının bile ona küfür ettiğine eminim.
Bu blogta ne olacağına ben karar verdim bugüne kadar gene öyle olacak.Küfür ve hakaret içeren yorumlarınız ise aynen çöpe gidecek.Yani olması gereken yere.Hangi takım ya da taraftara hakaret edilirse burada olmayacak o kişi bunu böyle bilin.

Buraksem dedi ki...

sen benden daha fazla demirören i eleştirmiş olamazsın zaten.ama bu konu farklı.burada işin içinde mafya var biliyor musun, anlıyor musun bilmem.burada başarısızlık yok, adam kaldırma var...

tamam kardeşim, dünyanın en başarısız başkanı da olsa, hiçbir zaman mafyayı kullanmamış bir insanın karşında, tabi ki mafyanın yanında olacaksınız..bu sizin doğanızda var.

selamlarımla, sayın blog sahibi, bir okuyucunuzu daha kaybettiniz...
bu sizin için önemli değilse saygılarımı sunarım...