1 Haziran 2009 Pazartesi

Ayıp Denen Birşey Var mı ?

Basında yazılan o kadar teknik adam isminden fenalık gelmişken yönetimin acil durumda camı kırıp çağırdığı Bülent Korkmaz'a daha fazla ayıp etmemek için yeni teknik adamın lig bitince yani bugün açıklanmasını bekliyordum.Yiğit Şardan bugün basın toplantısı yaptı ve'' Bülent Korkmaz ile devam edebiliriz'' dedi.Türkçesi şudur...Yirmi gün sonra sezonu açacağız bir teknik adam ile anlaşmayı beceremezsek Bülent Korkmaz ile devam edebiliriz.
Ben yönetime kızmıyorum.Bülent Kormaz bu yapılanlara eyvallah deyip o koltukta oturmaya devam ederse ,Galatasaray taraftarının sadece saygısını değil sevgisini de kaybedecek.
Skibbe'nin istifası sonrası hazır olmadığını ve görevi mecburiyetten kabul ettiğini herkese açıkladın ama bu saatten sonra niye yöneticilerin elinde maymun ediyorsun 20 yıllık Galatasaray kariyerini?

1 yorum:

Efe Yılmaz dedi ki...

bülent korkmaz'a olan sevgimiz sanırım ki hiç bir zaman azalmaz. O takımı alıp kümede düşürşe, kim unutabilir onun Arsenal maçında sakat sakat maça devam ettiğini. Onun kredisi gönlümde sonsuz, ama dediğiniz doğru kendisini daha fazla oyuncak etmesin bu yönetimde.Artık yönetimde kimi getirecekse takımın başına, ne olur bir sistem bir plan ile birlikte getirsin. son 2 sezonda 4 teknik adam galatasaraya hiç yakışmıyor. ama bu senede doğru bir tercih yapamazlar ise seneye bu günlerde gene bunu konuşuyor oluruz.