6 Haziran 2009 Cumartesi

F.Rijkaard Galatasaray'da...

Ben bomba diye buna derim...Şu anda Wenger,Mourinho,Capello kalibresinde bir teknik adam var Galatasaray'ın başında.Avrupa'nın en üst düzey 10 teknik adamını sorsalar,Rijkaard bu listeye girer.Feldkamp'a yaşlı,Skibbe'ye genç,Bülent Korkmaz'a tecrübesiz dediler.Gelebilecek en iyi adam geldi.Yani dondurmayı beğenmeyenlere Porsche getirdi Galatasaray !

Konu futbol olduğunda kariyeri ile Türkiye'de dövemeyeceği kimse yok.Futbolcu ve teknik adam olarak kazanmadığı başarı yok.Neler yapar,neler yapabilir uzun uzun konuşulacak zaten.
Galatasaray yönetiminin gene tüm ülkeyi ters köşeye yatırmasını keyifle izledim dün.Kewell ve Baros transferinden farklı olarak,sağ gösterip sol vurmadı,sağ gösterip nakavt yaptı bu kez.Avrupa'dan bazı oyuncuları sadece para için Türkiye'ye getiremeyebilir takımlar.Ancak Rijkaard'ın takımına gelme fikri bile caziptir bence.Vizyonu bu kadar geniş,geçmişi bu kadar başarılı birini Galatasaray'ın başına getirmek büyük iş.

1 yorum:

tahtabacak dedi ki...

Bu transferin beni cok fazla heyecanlandirdigini soyleyemeyecegim... hem yonetim hem de rijkaard en az 3 sene calisacagini hesaplayip buna gore bir sistem oturtmaya gayret etmeyecekse cok fazla faydasi olmayabilir... devre arasinda milan'a gidermiyim derdinde olacaksa kimseye hayri olmaz... Adnan Sezgin efendinin gitmesi de bu transferi basarili olabilmesi icin bir baska gereklilik...
umarim yildiz trasferi yapmaz ve isimsiz oyuncular getirir takima...