27 Ağustos 2009 Perşembe

Zlatan İbrahimovic Golleri...

Barcelona kariyeri İnter,Juventus kadar parlak olacak bence...Çok özel yetenekleri ve vuruş kabiliyeti var herkesin bildiği gibi.İniesta,Xavi,Messi,Henry ile neler yapacak hep birlikte göreceğiz.ilk maça Pazartesi çıkıyorlar La Liga'da...CL de Beşiktaş ile aynı gruba düşerlerse çarşı pazar karışır,bize izlemek düşer.

6 yorum:

di canio dedi ki...

mail adresini bulamadığım için burdan sesleniyorum....

merhaba takip ettiğim ve inandığım bir çok arkadaşa bugün elimden geldiğince bu maili yolluycam.bunun sizler tarafından dile getirilmesini umuyorum.son zamanda etrafımda duyduğum ve büyük sıkıntı yaratan konuyu aktarmak istiyorum.NTVSPORun FBTVye nasıl dönüştüğü üzerine...çarpıcı sadece bir örnek verim aziz yıldırım ve fenerbahçeye karşı duran tek program ve yazarlar hıncal uluç ve haşmet babaoğluydu göründüğü gibi ikiside artık tv ekranlarında değiller ama aynı programdaki mehmet yılmaz yeni programla karşımızda bunun gibi çok örnek var eğer sürekli ntvsporu takip eden ve bu olaylara canı sıkılan bi taraftarsanız tek istediğim sizden bu konuya ilişkin bi yazı şimdiden teşekkür ederim

TANGO dedi ki...

Spor programlarının bir kulübe yada başkana karşı olmaları gibi bir zorunluluk mu var? Yıllarca 90 dakikayı izledik Hıncal'ın karşı olmadığı bir başkan yada kulüp söyler misin? Şimdilerde Rijkaard'a takmış durumda mesala Hıncal. Ntvspor açıldığı günden beri Türk spor medyasında önemli bir boşluğu gayet düzeyli ve başarılı bir şekilde doldurmuştur. Fbtv ye dönüşüyor demek nasıl bir iddiadır ve nasıl ispatlarsın bilemiyorum. Verdiğin örnek yeterli değil. Ntvspor'da yorumcu olarak çalışanların kaçı Fenerbahçeli? Yada hangi programda diğer takımlar yerden yere vurulurken Fenerbahçe kollandı. Kaldıki Ntvspor format gereği bu tür polimiklere girmeyen sadece sporu ve futbolu konuşmaya ve izlettirmeye çalışan bir kanal. Mailini okuduğumda hyrete düştüm. Nasıl böyle bir komple teorisi üretebiliyorsunuz şaşıyorum. Ama söylemeden de geçemeyeceğim Aziz Yıldırım kadar taş düşsün kafanıza.

FIRAT dedi ki...

Ntvspor benimde keyifle izlediğim bir kanal ve bu söylentiler yaklaşık 1,5 aydır dillerde ben açıkcası çok üstünde durmadım,Haşmet Babaoğlu ve Hıncal Uluç konuyu köşelerinde yoruma gerek olmayacak şekilde net yazdılar.Bir kanalın bir takıma tamamen angaje olması kolay değil ve beni rahasız eden bir yayıncılık genel anlamda yok,Hakan Ünsal gibi Galatasaray'a kuyruk acısı olan kişisel durumlar haricinde büyük bir sorun olarak görmedim yapılanları.Sonuçta herkes bir takım tutuyor,Rıdvan ,Ersin, M.Doğan FB li,Güntekin Onay ve Sergen BJK lı ama yayında rahatsız edici tavırlar var dersem abartmış olurum.Galatasaraylı yorumcu nıye yok diye düşünmedim bile ben adamın ağzından çıkana bakarım hangi takımı tuttuğuna değil.
Ayrıca FB TV ye benzetmek ağır hakaret olur orada Selçuk Yula falan konuşuyor...M.Y.Yılmaz yeni başlayan programın en zayıf halkası,Cem Dizdar ve Kanat Atkaya'nın yanında FB kontenjanından oturtulmuş gibi duruyor.Ben Ferit Şahenk'in Aziz Yıldırım'ın lafı ile iş yapacağına inanmam bunlar ucuz şeyler.Aziz Yıldırım Hıncal'ın söylediklerini beni rahatsız ediyor kov diyecek Şahenk'te kovacak olmaz o iş...NTV de bile olacaksa kapatalım gidelim komple zaten...Hıncal ve Haşmet'in şu anda ekranlarda olmaması kendi tercihleridir ambargo değil yani.Onları ısrarla çağıran kanallar vardır kesin.
Son olarak Nural gene yapmış Nural'lığını sinirlenince kan şekeri düşüyor ''Ama söylemeden de geçemeyeceğim Aziz Yıldırım kadar taş düşsün kafanıza.''
Benzer bir yorum yazan bir kişinin yazdıklarını çacukluğuna vermeyıp silmiştim bir süre önce zırvalamış diye,balık kokmasın diye tuzlanır da tuz kokunca ne yapacaksın.Taraftar forumlarında zırvalayan 17 yaşındaki çocuk gibi
''Aziz Yıldırım kadar taş düşsün kafanıza.''nedir ya.Sen dün demedin mi Melih'e bu da benim fikrim diye bu da Mustafa'nın fikri...Fikri beğenmeyince fikre fikir ile karşılk vermeye başlayıp sonunu kafanıza taş düşsün diye bitirmek çok iyi olmuş !
Katılırsın katılmazsın ayrı, Mustafa gayet medeni bir şekilde fikrini yazmış sende böyle yaparsan cahil,şiddete mayili sözde taraftarlar ne yapmaz.

di canio dedi ki...

bana öncelikle ntvsporu bence savunma eminol bu sezon başlayana kadar her zaman heryerde bu kanalın ne kadar güzel ve nekadar önemli bir açığı kapadığı üzerine uzun uzun konuşmuş anlatmış biriyim.örnekler yeterli gelmemiş çeşitlendirelim bakalım belki tatmin olursun zannetmiyorum ama...
örn-1-rıdvan dilmen sürekli objektif gibi görünmeye çalışıp cümle aralarında nasıl bir galatasaray çekememezliğini bu sene iyiden iyiye hissettirmeye başladı eminol iyi takip edersen sende görürsün.
örn-2- m.demirkol emrenin diyarbakır maçında yaptığı hareketten sonra çok pişman olduğunu söliycek kadar fanatikleştiğini
örn-3-ters köşe programı m.yılmaz programda ağzından çıkan her sözü bu programların tekrarları gün içinde oluyo hatta açsan illaki birine denk gelirsin bu dediklerimin ben tarafsızlığını korumasını istiyorum bu kanalın taraf tutmasını değil.

bu sadece26ağustos2009da programlarda yaşananlar sadce 1günde daha fazla örneğe gerek yok bence!!
hıncal uluça gelincee evet herzaman bişeylere takıyo hatta kendi taraftarını bile bazen çıldırtıyo ama kimseden korkmadan yazıyo eleştiriyo zaten bana azizi eleştiren başkada medyada adam gösteremezsin çünkü korkaklarla dolu medya dünyası.

TANGO dedi ki...

Senin için yeni post koydum dök içini orada rahatla :)Bunca kanal arasında Ntvspor'a salladın ya süper fm diyorum.

tahtabacak dedi ki...

yorum yapmaya girdik, konudan alakasiz kavga cikmis burada :)

iboya donelim...

1-6 arasi iyi ama 6dan yukarisi yanlis secilmis... cok daha iyi golleri var... 2 kisiyi sirtina aldigi bir golu hatirliyorum juve'de mesela...

1 numarali gol ise Maradona'nin slalomundan beri izledigim en iyi gol herhalde...