7 Ağustos 2009 Cuma

İçinde 6 ve Mor Olmayan Başlık İstiyorum...

Düşündüğüm gibi oldu,Mor formaları yeşil sahada futbolcuların üstünde görünce beğendim.Beğenmeyenler de kendine göre haklı olabilir,bu formayı başka takım üzerinde görsem beğenmeyebilirim.
Rakip o kadar zayıftı ki sağlıklı bir değelendirme yapmak çok zor.Gözden çıkarılan ve gönderilmesi düşünülen Nonda ve Aydın resmen şov yaptı.Geçen sezon 3 gol atmayan Nonda ve 3 asist yapmayan Aydın tek maçta yaptılar bu adetleri.Barış hem orta sahada hem de kale önünde çok etkiliydi.

Nonda bu performansı ile artık takımda kalır,Baros'a sezon içinde iyi bir alterntif olacak.Sakatlıktan çıktığı için biraz ağır ama oyun bilgisi ve vuruş tekniği ile bu açığını kapatıyor.

Yaptığı maç sayısını gol sayısı ile karşılaştıranları çok bekletmedi Keita. Gol sonrası taklalar başladı.Elano,Arda,Kewell,Aydın,Serdar,Keita ile sağ ve sol kanat uçar bu sezon Galatasaray'da.

Fotoğrafçılara malzeme çıkarıyor.

Yeteneğine kimsenin lafı yok ancak büyük takım oyuncusu olacak hırs ve fizik gücünden yoksun diye eleştiriliyordu geçen sezon.Bu seneki teknik adamların elinde yeniden işlenen değerli bir elmas taşı gibi olabilir.Hızı,ters kanada attığı adrese teslim paslardan 3,5 asist çıktı dün akşam.Takımda kaldı,bundan sonra ne yapacağı yine kendine bağlı.

Her bölgede alternatifi olan kaliteli bir kadro var,Rijkaard'ın elinde kuşkusuz.Bu sezon özellikle ASY'de maçlar keyifli olacak belli.İstanbul'da oturan Galatasaray'lılara sözüm.Bu takım televizyondan izlenmez!

Mehmet Topal,Barış ve Ayhan'a göre topla çok daha klas bir futbolcu Linderoth...Savunmadan alıp ileriye servis ettiği paslar ile oyunu o kadar basit ve etkili oynuyor ki.Tam işte bu sezon onu izleyeceğiz derken menisküs ameliyatı olacağı açıklandı.Herkes onu çok seviyor ama kimsenin sabrı kalmadı.

1 yorum:

tahtabacak dedi ki...

gokhan ve servet gobegiyle oynayarsak TV'den bile izlemem... Yabanci stoper geldigi gun alirim kombineyi.... Bu kadar ucurum olur mu derseniz, olur derim... bu kazmaliktaki iki adami, kendi takimimda, ayni macta, birarada izlemeyi bunyem kaldirmiyor maalesef...
gerisine laf yok zaten... 2000'in kadrosu ile kiyaslanabilecek ilk kadro budur sanirim....