31 Ağustos 2009 Pazartesi

Avrupa Futbolu...

Avrupadaki Milan ve Chelsea maceralarından sonra yuvasına geri döndü.Milano'dan Londra'ya giderken çocuklarının ingilizce öğrenmesi gerektiğini ! söylemişti.Şimdi sırada Rusça var galiba.

Totti gemisini kurtaran kaptan olamadı,Roma:1-Juventus:3...Bu sezon şampiyonluk yarışı bence İnter ve Juventus arasında geçer,belki Roma zorlar,Milan'dan yoğurtta bulurlarsa cacık olabilir.

İbrahimovic gibi winner bir oyuncunun yerini Eto'o ile doldurdular ve hala bu ligin Mourinho eşliğinde kralı gibi duruyorlar. Milan:0 - İnter :4 süpürdüler resmen.

Stoke City lige iyi başladı ama sonu nasıl olur bilinmez.Takımı yine küme düşerse,Tuncay için çok olumsuz bir referans olur.Ama herkes bunu sadece Tuncay'ın tercihiymiş gibi algılıyor.Kulübünün sözleşmeli bir futbolcusuydu,kulübü onlara en iyi şartları Stoke City sunduğu için onlarla anlaştı.İngiltere liginde kalmaya niyeti olan Tuncay'da bu teklife sıcak bakınca transfer gerçekleşti.

Nedved sonrası,Diego Juventus'ta iyi başladı.Basın her yerde aynı hemen MARADIEGO diye abartmışlar.

Sağda Ribery,solda Robben uçar gider demiştim.Robben ilk maçtan 2 gol atarak kanatlandı.

Rooney ile Beşiktaş defansının randevusu ilginç olacak,Sezona çok iyi başladı kurada Beşiktaş çıkınca hindi geyiği çevirdi şimdi herkes maçı bekliyor.

Mourinho'nun keyfi yerinde Milan'a 4 atınca italya medyasına demeç yağdırıyordur şu saatlerde.

Hiç yorum yok: