24 Ağustos 2009 Pazartesi

Galatasaray-Kayserispor Maçının Ardından.

*Hem TV hem de tribündeki seyirciye keyif veren bir takım var sahada bu kesin.
*Elano müthiş gol attı.Hagi'den beri özlemişiz bu tip golleri.Arda ile uyumu süperdi.
*Uğur,Arda,Aydın,Sabri altyapıdan geldi.Kewell,Franco.Mustafa,Gökhan gibi oyunculara bonservis ödenmedi.Baros,Keita,Elano'nun bonservisine verilen paralar kendini bu şekilde amorti etti Rıdvan Dilmen'in deyimi ile.
*Takımın golü bulduktan sonra hırsı üst düzeyde.Dün çok pozisyon zenginliği yoktu ama ilk 3 maçta alınan 9 puan ve atıan 11 gol,bu geçiş dönemi için çok iyi.
*Mustafa Sarp ve Gökhan Zan alternatif olarak alınmıştı ancak 11'in değişmezi oldular.Özellikle Mustafa'dan bu kadar iyi futbol beklemiyordum.
*Arda tam bir yıldız oldu,Adnan Polat takımı Arda'nın çevresinde kuracağız dediğinde bu denli etkili bir Arda ve Keita,Elano tarzı oyuncular beklemiyordum.Hücum gücü sadeceTürkiye değil Avrupa için bile üst düzeyde.
*Baros attığı goller ile üzerindeki baskıyı kaldırdı.Nonda'nın ona iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum.
*8 maçta atılan 29 golün 19 tanesi 2.devrelerde atılmış.Takımın fiziksel gücünün ve kondüsyonunun geçen sezona göre ne kadar yükseldiğinin göstergesi.
*Taraftar takımının futbolunu izleyip onu çoşturacağına 3.golden sonra maçı bırakıp Beşiktaş'a küfür etti.Ortada sinirlenecek birşey yok iken sadece keyif için küfürlü tezahürat ayıptır başka ne diyeyim.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Galatasaray Kayserispor maçı hakikaten örnek bir maçtı süperdi..