8 Ağustos 2009 Cumartesi

Başlama Saati 19:30...

Kimse masal anlatmasın...Her iki takımda Perşembe gecesi maç yaptı...Fenerbahçe deplasmanda oynadığı için yorgun dönmüştür belki de.Her iki takımında ilk hafta maçları deplasmanda.Antep'in Ağustos sıcağında bu maçı 21:00 den sonra oynatmamak için hiç bir neden yok normalde.Tek sorun yayıncı kuruluşun reyting kaygısı olmasın.Ben demiyorum ki Galatasaray değil Fenerbahçe oynasın 19:30 da Denizli'de.Ligin son haftasında nasıl maçlar aynı saatte başlıyor ve yayıncı kuruluşun dijital platformunda ayrı iki kanaldan yayınlanabiliyorsa yine olabilir ama işlerine gelmiyor sanki.Alacakları reyting,o sıcakta sahada oynayan 22 futbolcunun sağlığı ve hayatından daha önemli herhalde onlar için.Federasyonun bu kadar önemli konuları,yayıncı kuruluşların keyfine bırakmaması gerekir.

3 yorum:

Melih Carter dedi ki...

soylenecek cok soz, hatta edilecek cok kufur var bu karara. sezonun ilk maci ve yine basliyoruz delirmeye bizim aleyhimize alinan sacma kararlar nedeniyle. bunun benzeri coook sacma bi karar nedeniyle gelecek 10 yilimizin sag bekini kaybetmistik buzlu sahada. simdi cehennem sicaginda acaba hangi degerli oyuncumuza birsey olucak korkusuyla bekliyorum mac saatini. insallah sahada oynayacak 28 oyuncuya da birsey olmaz ve bu sacmaligi atlatiriz.

birkan dedi ki...

Nihayet sağduyulu bir yorum başka bir blogda bunu F.Bahçe'ye bağlayanlar oldu kıyak geçilmiş dediler.Yorum yazdım geçen sene fikstürde Gs F.Bahçe'yi takip etti bu da kıyakmıdır diye sordum beyefendi yorumumu yayınlamadı.
Son derece yanlış bir karar F.Bahçe deplasmanda oynadığı için geç başlatıldı diyorlar iyide bunun F.Bahçe ile alakası yok bu maç kendi özel durumu nedeniyle daha geç saatte oynanmalı.
Yıllar sonra Gs'de sevilecek bir futbolcu olacaktı Uğur Uçar diye o da bu gibi kararlar yüzünden gitti kötüye birşey olmaz nedense.

Unknown dedi ki...

@birkan

cok haklisin dostum. bizim derdimiz sicakla, baska takimlar bizi ilgilendirmez. sporcu sagligi acisindan sirf para kazanmak icin yapilmis cok bencilce bir karar. sirf bizim de 21.45 de oynamamiza da gerek yok, pazartesi aksamina erteleme hakki da var federasyonun ama nedense boyle birseyi onermiyorlar bile. oyle ya da boyle sampiyonuz ama tam takim eksiksiz bir kadroyla o kupayi kaldirmamizi istiyorum sadece, ve biraz daha adil olunmasi, hadi olmuyor yapilan haksizliklar daha az asikar olsun da bu kadar sinirlenip, endiselenmeyelim takimimiz icin