16 Ağustos 2009 Pazar

Galatasaray :4 Denizlispor :1

Bu sezon özellikle ASY gelenler keyifli maçlar izleyecekler belli.Geçen sezon olduğu gibi çok ciddi sakatlıklar yaşanmaz ise bu alternatifli kadronun yapacağı çok şey var.

Takımda yaptığı değişikliğe rotasyon değil mutasyon ! denir...Kalli,Skibbe yaptığında yerden yere vuranlar, isim Rijkaard olunca a diyemiyorlar.Hele ki kazanan her zaman haklıdır kuralı geçerli ise.Yoğun maç temposunda kimse yerim garanti anlayışında olmayınca ve her an oynayacakmış gibi kendini fizik ve kafa olarak hazır tuttuğunda kazanan Galatasaray olacak kuşkusuz.

Geçen sezon ayağına bakılan tek isim neredeyse Arda idi.Bu sezon Keita'da maç içinde bu role soyunması Arda'yı da biraz rahatlatıyor ve verimini arttırıyor.Keita inanılmaz sürati ve tekniği ile heyecan verici bir oyuncu.Ribery'den beri sağ kanatta bu kadar etkili bir oyuncumuz yoktu.Topu ayağına her aldığında tribünleri ayağa kaldırdı,çok daha etkili olacak bence.Arda ve Elano ile birlikte rakip savunmalara zor anlar yaşatacaklar.

Birbirine yakın kalitede yaklaşık 20 tane oyuncusu var Galatasaray'ın...Sezon içinde yapılacak 60 yakın maç trafiğinde en iyi verimi almak Rijkaard ve Neskeens'in işi artık.


Bu takım İstanbul'da TV'den izlenmez...

Hiç yorum yok: