23 Ağustos 2009 Pazar

Seba'dan Demirören'e...

''Beşiktaş,Galatasaray,Fenerbahçe gibi kulüplerin başkanlarının bir ağırlığı olmalı''
Süleyman Seba
Dünyada herşeyin değiştiği gibi kulüplerde de herşey değişiyor ve gelişiyor.Ama bazı değişmeyen şeylerin olması gerekir.20 sene içinde Beşiktaş'ın başkanının geldiği noktadır iki fotoğraf arasındaki fark.Çok mu önemli Denizli ile Demirören'in oturdukları yerler?Bence önemli.Yıldırım Demirören'i istediğiniz kadar ciddiye almayın,istediğiniz kadar eleştirin(Bende çok eleştiriyorum bu blogta)ama kendisi milyonlarca taraftarı olan Beşiktaş kulübünün başkanıdır.
Şöyle bir tablo hayal edebilir misiniz?Süleyman Seba,Gordon Milne ve yöneticiler bir masada oturacak ve baş köşede Milne ! Mümkün değil...Biri kulübün başkanı diğeri maaşlı çalışan personeli ise görüntü böyle olmamalı.

Ne başkan,ne yöneticiler,ne futbolcular ne de taraftar...Geçen sezon şampiyonluğun tek mimarı Mustafa Denizli'dir.Kimse çıkıp bu ekip işi,hep birlikte başardık demesin.Geçen sezon şampiyonluk yarışında hiç şans vermediğim Beşiktaş'ı tüm ipleri eline alarak zafere taşımıştır Denizli.Masadaki yerleşim planı ona göre oluştu herhalde !

1 yorum:

Ali Ece dedi ki...

demirören'in nerede oturduğu çok da önemli değil, demirören'in Beşiktaş başkanı sıfatıyla herhangi bir yerde oturuyor olması başlı başına bir dram zaten