6 Eylül 2009 Pazar

Tangocular:1-Sambacılar:3

Türkiye'de Galatasaray-Fenerbahçe maçı neyse dünyada Arjantin-Brezilya maçı odur benim için....Maradona,Careca'ların oynadığı 1990 Dünya kupasından beri.İşin ucunda Elano,Dos Santos'ta olunca 03.30 da maçı izlemek farz oldu.Elano kullandığı iki serbest vuruşla ilk iki golün hazırlayıcısı oldu.Kaka'nın oynadığı sahada serbest vuruş kullanmak ! ''Kleberson'un yerine oyuna girdi''diyen yorumcular biraz olsun tanımıştır Elano'yu.

Brezilya ile Arjantin arasındaki fark,Brezilya çok daha komple bir takım.Kalecisinden savunmasına,orta sahasından forvetine kadar hepsi dünya çapında.Arjantin'in ise kale ve savunma hattı rakibine göre çok vasat kalıyor.

D10s bence işe berberini değiştirmekle başlamalı bu saç kesimi ile yarattığı efsaneyi yıkar o derece kötü.Bu kadar düşünceli olması normal, Dünya kupasına gidemezlerse koltuğu fena halde sallanır.
Brezilya taraftarının elinde tuttuğu biletin fiyatına dikkat 450 dolar! Bir ara Sinan Engin ''Bobo 3 Guiza eder'' demişti.Bu matematikten yola çıkarsak,Arjantin-Brezilya maçı biletiyle kaç tane Fenerbahçe stadında oynanan lig maçı için kale arkası bileti alınır?

1 yorum:

Selocan dedi ki...

Belliydi maçın sonucu. Arjantin oldukça güçsüz kaldı Brezilya yanında tabi sakatlıklarında etkisidir vardır illa ki.

Brezilya da muhteşem oynamadı ama kendilerini hiç sıkmadılar da, güle oynaya kazandılar. Arada çok büyük bir güç farkı vardı e skor normal doğal olarak. Sadece Messi ile nereye kadar.

Bilet çok pahalıymış Arjantinin durumu malum, nasıl doldurmuşlar stadı şaşırdım :)