3 Eylül 2009 Perşembe

Tabata'nın Değeri

Geçen sezonla ilgili bir karşılaştırma.Sadece bu tablo bile Tabata'nın Delgado'ya göre çok daha verimli olacağının işareti bence.Bilgin Gökberk'in geçen gün televizyonda ilginç bir tespiti vardı.Tabata Ağustos sonu değil,Haziran başında alınsa bu kadar tepki olmazdı dedi.Bütün bir yaz boyunca 10,5 numara,Deco masalları ile beklenti büyütülünce Tabata yavan geldi taraftara belki de.Avrupa transfer borsasına göre çok yüksek bir bedel olan 8 milyon euro,Türkiye için normal aslında.Mehmet Topuz'un 10 milyon,İsmail'in 6,5,Delgado'nun 5 milyon ettiği bir ortamda Tabata'da 8 milyon eder zaten.

2 yorum:

Selocan dedi ki...

Tabata kötü futbolcu değil zaten. Bence de Delgado'ya 10 basar. Şu var ki Mehmet Topuz'un 10 milyon, İsmail'in 6,5 ,Delgado'nun 5 milyon ettiği bir ortam toptan yanlış bir ortam. Kıyasalama yapılacaksa Elano'dan daha pahalıya aşağı yukarı Keita fiyatına geldi bu adam anormal olan bu zaten. Yoksa Tabata tabi ki kötü değil kötü olan BJK Yönetimi. Gerçi kulüp değil Demirören bu paraları cebinden veriyor, sonra kuruşu kuruşuna almak isteyecek şutlanmaya çalışılırsa. Yani bu adamı kimse Aziz Yıldırım sanmasın. Bu da demek oluyorki herhalde gömülene kadar BJK'da kalacak ya da BJK Bu adamla gömülecek. Hiç parlak değil BJK'nın durumu

tahtabacak dedi ki...

o adamlarin TC pasaportu vardi (en azindan).... tabata'yi dis pazardaki futbolculardan ayiran nedir ki??? Liverpool'da sirf "home-grown player" kuralina uyuyor ve UEFA kurallarina CL'de uygun oldugu icin Glen Johnson'a ederinin cok uzerinde para odedi... O aradaki farklar pasaporta odeniyor (baska boklar oldugunu da biliyoruz ama en azindan gorunurde cok ufak ta olsa bir sebepcik var) ama tabata'ya neden odendi???