26 Eylül 2009 Cumartesi

Aurelio'dan Christian'a...

''Aurelio'nun gidişiyle Fenerbahçe'nin farklılaşan durumunu Maldonado ve Josico girişimleriyle onun yerini kapatma çabasını biliyoruz.
İkisi de Aurelio'nun yerini tutamamış, yan paslarda isabet, ileri toplarda felaket işler yapmışlardı.
Rakamlar Christian'ın da Aurelio'nun yerini tutamayacağını gösteriyor. Alan ölçüm grafiklerine göre Aurelio Christian'a göre 7-8 metre ileride oynuyor.
Pas isabet oranları aynı, farkları hücum bölgesinde ortaya çıkıyor. Aurelio son sezonunda rakip alana maç başına ortalama 24 top atmış. Christian'ın bu yıl 6 maçtaki ortalaması 15...
Aurelio'nun son senesinde rakip alanda topla oynama ortalaması maç başına 17 iken, Christian 6,5'te kalmış...
Görünen o ki Christian hem daha geride hem hücum bölgesinde az aktif...
Christian'ın Maldonado ile Josico'dan iyi olmak için potansiyeli olabilir. Ancak Aurelio olmak biraz zaman meselesi... Daum 'hayalimdeki Fenerbahçe için 2 yıl gerekiyor' derken atmıyor anlaşılan.''


Okay KARACAN

3 yorum:

Alpisbayram dedi ki...

bence son maçtaki performansından sonra durum Cristian lehine döndü Aurelio, cristianı aratır...

hakang dedi ki...

bu yorum ne kadar saçma. bu oyuncudan çok teknik direktörün tercihiyle daha çok alakalı. oyuncu öne çıkmak ister ama emre bu kadar önde oynarken çift önliberodan biri(mehmet demirkolun değimiyle çapa) geride kalır. bu durum cristiandan çok emrenin performansından kaynallanıyor. ayrıca aurellodan daha iyi olduğunu düşünenlerdenim ama fıratın bu sendromlarına da bayılıyorum. emreye sallayamıyor cristiana başladı. fırat senin yerinde olsam carlosa sallardım o daha ii hedef. :)

TANGO dedi ki...

62 isabetli pas(%82 isabet oranı)
27 etkili aksiyon
3,35 dakika topla oynama
Bunlarda Christianın G.Birliği maçı rakamları.