28 Aralık 2008 Pazar

Bu Bünyede Başkanlık Gaz Yapıyor !


Blogu o dönem takip etmeyenler için tekrar koydum buraya meşhur 0-8 lik Ankaragücü-Galatasaray maçı ile ilgili yazımı...Müsamere tadında geçen basın toplantısında kast ettiği basketbol maçı gibi skoru olan maç Liverpool-Beşiktaş maçı olmasın ?
Aklı başında Beşiktaş'lılar da kabul ediyor ki yakışmıyor bu kulübün başkanlığına.İyi bir taraftar olabilir ama berbat bir yönetici hele ki asla Başkan değil.Kabul etsin artık bunu.Her başarısızlıkta futbolcu ve teknik adamı kapıya koydu asıl gitmesi gereken kendi iken.2003 yılında gelen şampiyonluğun hesabını versin önce Sinan Engin.Zago'nun kart görmeyen dirsekleri,ofsayttan atılan goller,rakibe verilmeyen penaltılar arşivlerde duruyor.
Bütün renkler aynı hızla kirlensin hadi sonunculuğu beyaza verelim...Ama kimse sütten çıkmış ak kaşığız demesin komik oluyor.Çok geriye gitmeyelim hakem hatası sadece Beşiktaş'a mı oluyor?Trabzonspor 2 mt ofsayttan gol yedi,Fenerbahçe'nin 1.5 mt içeri giren topu gol sayılmadı,Galatasaray'ın skoru direkt etkileyen maçta 2 defa penaltısı verilmedi.Dört büyük takımın lehine ve alehine birçok hakem hatası oldu yani...Beşiktaş bu kadar ağlarsa Anadolu takımları ne yapsın?
Uzun lafın kısası bu ülkede baba parası ile yönetici olunabilir ancak Başkan olunmaması gerekiyor.

2 yorum:

Temur dedi ki...

100. yıl belgeselinde Recep Çetin, Ankaragücü maçı için " aklım almıyor bir takım nasıl 8 gol yer" diyor. Allahın sopası yokmuş meğer:)

tahtabacak dedi ki...

babası hesap kitap biliyormuş...
beşiktaşı değil de aile şirketini yönetmeye kalksa vereceği zarar kulübe verdikleri yaklaşık 40m doları çok aşar. ulusoy a TFF tüpçüye BJK meşgale oldu işte...