30 Aralık 2008 Salı

Çarşı Tandoğan'a Karşı


"Oynadığım dönemde de, oynamadığım dönemlerde de bana hiç destek olmadılar. Taraftar beni bir kere bile yanına çağırmadı. Tek üzüntüm bu oldu. Keşke beni daha çok içlerine sindirebilselerdi. Arkadaşlarım çağrılırken hep arkalarından baktım. Ben kimseyi suçlamıyorum ama bana daha fazla destek verselerdi, bambaşka bir futbolcu olurdum"

6 yorum:

Arkhe dedi ki...

http://rakamla10.blogspot.com/2008/12/hangisi-dopru.html

Unknown dedi ki...

keske ali tandoganda insan olmayı sindirebilseydi .ozaman belki taraftar bagrına basardı.
rakibi küçük görme, sportmenlige aykırı hareketler, emek hırsızlıgı, yalancılık...vb bu gibi meziyetlere sahip kişiyi degil taraftar, anası bagrına basmaz . yukarda saydıgım her özelligini kanıtlayabilirim tarih tarih ,ama cok uzun olur lütfen istemeyin . tesekkur ederim
merci canım ,bişeydiil,neönemi var,hayhay

Unknown dedi ki...

aynı bokun diger parcaları ise:
ibrahim ü.
ibrahim t.
gökhan z.

bariyer dibinden yarısı forse ederek serdar Ö . GELİYOR önündeki üçlüyü yakaladı yakalayacak.yapma serdar uyma bunlara

Adsız dedi ki...

kaç senedir kanıtladı: bas bas bagırdı, 'ben bu takımın oyuncusu değilim' diye. En sonunda. Gitsin bşk biraz rahatlasın ya şu kalbur altı oyuncularından!

hakang dedi ki...

Ali Tndoğanın en büyük bombası şudur. Aurello türk olunca açıklama yaptı. Brezilyalılar Türk milli takımında neden oynuyor anlamıyorum. Biz Brezilya milli takımda oynuyormuyuz diye açıklama yaptı. Bu sözün üzerine söz söyleyende heralde taş olur.

Kartal Bafiler dedi ki...

Çarşı 3 gün 3 gece Ali Tandiğe tezahürat yapsaydı bile Ali'den ne köy ne de kasaba olurdu,eh az biraz bu tribünlerde anlar futboldan.
Güle güle Ali bir daha hiç görüşmeyelim.
Aman çok hırslanma elmacık kemiği kırıyorsun sonra.