4 Aralık 2008 Perşembe

Fantastik Dörtlü


Baklava dizilişinde bir hücum dörtlüsü düşünün...Sağ açık,sol açık,forvet arkası ve forvet.Türkiye ligi için kalite açısından en iyisi.Bu ekipten maksimum verim almak için orta sahanın diğer iki oyuncusunun rakibi ısıran,çok koşan bir ikili olması gerekiyordu.Takım arkadaşları sakat olduğu için fizik ve kafa olarak çok yorulan Ayhan ve gerçek bölgesi orta saha değil savunmanın göbeği olan Meira orta saha da 2-3 aydır sorun yaşatıyordu.Barış Özbek ve Mehmet Topal'ın sahalara dönmesi ile hücum hattının Fastastik Dörtlü olmasını bekliyoruz artık.

2 yorum:

TANGO dedi ki...

İtiraf et Fırat Galatasaray sana yazma konusunda ilham veriyor. En derin analizleri en uzun maç yazılarını hep böyle maçlardan sonra yapıyorsun. Tespitler ve temenniler güzel. Ancak futbol gerçekler üzerine oynanıyor. Yine de Beşiktaş, Trabzonspor'un ardından Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da biraz daha toparlanmaya başladığı bir gerçek. Sanırım lig yeni başlıyor.

hakang dedi ki...

Türkiye liglerinin en geniş ve iyi kadrosu Galatasarayda. Bu gayet açık. Ancak işte dediğin fantastik dörlünle çok iyi takımları yenmek çok güç. Belki biraz daha genç olsalar yine olur ama çok zor. Bu iyi adamlaları (bence en iyisi tartışmasız Kewel dır) 30 yaşını aşmadan getirebilsek teknik yönlerinin yanında fizik güçlerini de kullanmalarını izleme fırsatımızın olur. Buda gerçek bir fantasticfour olur. İyi de olur. Daha iyisi de Arda gibi bir yetenekte o zaman fizik gücünün üzerine çalışma yapma ihtiyacı duyar. Örnek Arsen Wenger teo Walcotu 8 mil. paunta 18 yaşında transfer ederken şunu söylüyor. Onu transfer ettiğimizde çok yetenekliydi. Ancak vücudunun üst kısmı çok zayıftı. Bu yüzden 1 yıl sadece üst kısmını güçlendirmek için çalıştık diyor. İşte bu yüzden o Arsen Wenger oluyor. Walkotta o kadar para ediyor.