27 Aralık 2008 Cumartesi

Üç Numara Dön Artık


Galatasaray sağlık kurulunun haksız yere yerden yere vurulmasını anlamıyorum.Eleştiri mutlaka olacak ama bu adamlar profosör ya da doçent düzeyinde doktorlar kimin ne zaman, nasıl iyileşip sahalara döneceğini bizden iyi biliyor olmaları lazım! Taraftar olarak biz biraz duygusal ve sabırsız davranıyoruz bence.Rosicky,Nistelrooy,Totti,Essien vs. sayısız örnek sayabilirim neredeyse aylardır sahalara dönemeyen.Galatasaray'da ki sakat oyuncuların büyük çoğunluğu Linderoth,Uğur vs. darbeye bağlı sakatlıklar yaşadı.Yani adamın idmanda lifi atmadı diz kapağı kırıldı var mı daha ötesi...Yukarıdaki fotograf sakatlığın boyutunu gösteriyor zaten
Ondan sonra sağ beke kim geçti ise sakatlandı..Sabri,Linderoth,Serkan,Barış...Sakatlanmadan önce sağ bekte topu ileri taşıması ve asistleri ile müthişti.Eski sağlığına ve formuna kavuşmasını diliyorum en kısa zamanda.Bülent'in efsane 3 numaralı forması ile Ali Sami Yen'e çıkmasını bekliyor taraftarlar.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

ertelenmeyen konya macı sonrasında gelen sakatlık... biran önce sahalara dön sıfıra kıvrıla kıvrıla in kafanı kaldır ortanı yap (rastgele topu göndermeyen yegane kanat oyuncusudur kendisi ..severim)

Adsız dedi ki...

İşte yeni kaptanımız bile demişti Galatasaray taraftarı onun için ama o sahada o batista! Ümitlerin azaldığı bir oyuncu.