26 Nisan 2010 Pazartesi

İkişer Puan Kaybettiler...Kazanan Sahada Değil.

Her iki takıma da beraberliğin yaramadığı bir maçtı.Oyun temposu İngiltere ligi maçı gibiydi...Bu haftaya kadar ligin dengesi neredeyse her hafta değişti.Fenerbahçe mağlubiyeti ve Galatasaray galibiyeti olsa puan durumu 65-64-63 olacak ve son üç hafta müthiş rekabet devam edecekti.Alınan sonuçlar sonrası 67-66-61 oldu ve ilk iki büyük sürpriz olmazsa ortaya çıktı.

Bu ligin tartışmasız açık ara en iyi forveti.Attığı gollerden çok oyuna etkisi çok farklı.Kewell ve Baros'un takımda olmadığı dönemin olumsuz etkisini şöyle örnekleyelim.Alex-Lugano ya da Ferrari-Bobo'nun 6 ay oynamadığını düşünün yeter.Kewell ve Baros'un sakatlanmadan önce takıma yaptığı katkıyı görünce giden şampiyonluğun sadece bu iki sakatlığa bağlanmasa da çok etkisi olduğu açık.

Baros'tan sonra bu ligin en iyi ikinci forveti de Sercan bence...Dripling yeteneği olağanüstü ama son vuruş konusunda tecrübesizliği bazen öne çıkıyor.Dün maç 4-4 bitebilirdi.0-0 sahadaki takımlara bir şey kazandırmadı sonuçta.

Seneye takımda kalması için bonservis pazarlığı yapılacak takımı ile.Ben gelecek sezon bu takımda kalırsa çok faydalı olacağını düşünüyorum.Kaçırdığı goller için eleştirmeye başlasak ona zor sıra gelir bu ligde.Yeteneği onu bu takımda tutmalı.

Kötü niyetli mi kötü hakem mi tartışılır...Sahada yönetmekten öte polislik yaptı yine...Zapo ve Neill çok ucuz kartlar gördü.Neill'in ilk,Zapo'nun ikinci kartı komediydi.

Zirvedeki,Fenerbahçe-Bursaspor-Beşiktaş-Trabzonspor'u ligin ikinci yarısında yenemeyen Galatasaray'ın şu anda 3. sırada olması çok doğal.Bu sezon yine sahadaki futbolu değil tribündeki taraftarı,hakemi,yöneticileri,medyayı konuştuk.Oynadığı futbol ile şampiyon olan da tartışılacak, düşen takımlar içinde sahadaki futbolu ile düşen tek takım da Denizlispor.Çok Süper lig bitip Dünya kupası başlayınca gerçek futbol izleyicisi keyif alacak artık.

Hiç yorum yok: