9 Eylül 2008 Salı

Arap Sermayesi

Buffon,Totti,Ronaldo,Messi'yi getirecek dahi olsa böyle bir adamın taraftarı olduğunuz kulübün sahibi olmasını ister misiniz ?Parada bir yere kadar, çıkın ulan hayatımızdan diyecek yakında futbolseverler.

6 yorum:

TANGO dedi ki...

Bu işte İngiliz kulüpleri Araplardan daha suçlu diye düşünüyorum. Her konuda muhafazakar davranan İngilizler konu para olunca yelkenleri indiriverdiler. Araplar içinse söylenecek tek söz "Kıroyum ama para bende!"

Adsız dedi ki...

e olm sen aceto'dan caliyosun butun yazilarini.. Bir de buraya koyup bize mi yediriyosun?

TANGO dedi ki...

Çalıyorsun demek yerine yazının orjinalini link olarak koyarsan, söylediklerini iftiradan öteye taşımış olursun. Bu blogta esinlenme olabilir ama başka yerlerden kopyalayıp yazmak söz konus değil. Buna önce ben izin vermem.İsimsiz iftiranı isminle ispat etmeye çağırıyorum.

FIRAT dedi ki...

Düzeyini geçtim,msn türkçesi ile bu bloga yakışmayan bir yorum olmuş fazlasıyla.Magnet ciddiye alıp yorum yazmış yine de efendilik yapmış...Tüm blog yazanlar bir çok blogu okur ve o fotografları kullanır kendi blogunda.Ben kendi blogumda Kewell ile ilgili bir fotografı aynı başlıkla günler sonra Aceto'nun blogunda gördüm.Bu ortam blog yani bir fotograf alıp aynı konuyu farklı açıdan ya da aynı açıdan senin gözünle yazarsın.Bir laf ediyorsak bunun altını doldurmamız gerekli,bu postu nerede gördü isen bizimle paylaş biz de bilelim diyecem ama gerek yok...Biz büyüklük yapıp ayıbını affedelim,sen ister oku,ister okuma.
Aceto kendi blogunda İtalya da blog yazan birinin sitesinden fotograf alıp üzerine bir yorum yapmış oradan alıp koymuşsun diye yorum yapana da hazımsızlığı için soda tavsiye etmişti adresini isminle yaz soda göndereyim

FIRAT dedi ki...

http://iyiortagololur.blogspot.com/2008/07/babasnn-olu.html


http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/07/babasnn-olu.html

Bin defa söyledim yine tekrarlıyorum burası blog senaryo ya da kitap yazmıyoruz...Alıntı olabilir kaynak gösterilmeyebilir biri görür beğenir kendi blogunda orayı okuyanlarla paylaşır...

FIRAT dedi ki...

Kast ettiğim fotografı alıp üzerine yorum yapmak tabi ki.Yazıyı tamamen kopyalamak değil.
Ha bir yazı okursun falanca yazmış burada size aktarıyorum sizde okuyun diye konabilir,o blogu okumayan varsa yazıyı okusun diye.
Aceto nun Peki sen kimsin? isimli yazısını bu bloga koymuştum aylar önce muhteşem bir yazıydı.
İsimsiz arkadaşımızın dediği gibi altına imzamı atmadım tabiki...Blog ortamında başka blogtan bir yazıyı ya da örneğin Mehmet Demirkol'un bir yazısının tamamını veya bir kısmını bloguna koyan blog yazarları var.Çok nadir yapsamda yadırgamıyorum yapanı okuyup beğendiği bir yazıyı başkası ile paylaşmanın nesi kötü olabilir ki? insanlar keyfi için amatörce yazıyorlar bunları para ile satmıyorlar ki ne isterse koyar,isteyen de okur.