18 Ağustos 2008 Pazartesi

Tatile çık,Lütfen !

Bazen mutfakta buzdolabının kapısını açtığımda içinden çıkacak diye korkuyorum.İki gün ekranda görmezsem hayatından endişe ederim abartmıyorum.Ya insanın canı hiç mi istemez giyeyim terliğimi gideyim deniz kenarına... Bu ne hırs, ne çalışma azmidir yahu? Dünya kupası,Avrupa şampiyonası,UEFA kupası,Şampiyonlar ligi,Türkiye Kupası Premier lig vs.vs.
Dört senedir dünya çapında yıldız statüsüne çıkan Cristiano Ronaldo için 2 sene önce lig maçını yorumlarken :''Çok iyi futbolcu''diyordu...Turgay Şeren'in kulakları çınlasın ''Yok ebenin ... Ömer ''diyesi geliyor insanın.Son olarak Olimpiyatlarda basketbol maçı yorumlarken çıktı karşımıza.Arjantin'li Manu Cinobili için ''Eee burası olimpiyat baskıyı kaldıramadı''dedi.Yuh! sanki Mersin Büyükşehir Belediyesi takımında oynuyor.Cinobili dediğimiz adam senelerdir NBA de San Antonio Spurs takımında o baskının kralını kaldırıyor kupa ile birlikte.

1 yorum:

Elessar Telperien dedi ki...

Walla bende sevmem bu adamı ama bi yerde röportajını okumustum yanlış hatırlamıyosam Burger King Türkiye'nin ortaklarındanmış ve tv yorumculuğundan para almıyormuş, hobi olarak yapıyormuş. Biri şuna "Git bi çay koy, Ömer" desede kurtulsak bizde...