25 Ağustos 2008 Pazartesi

Süper Lig

Fenerbahçe'li arkadaşlar üzülmesin,daha köprünün altından çok su akar.Düşme potasından kurtulup yukarıya tırmanacaklarına inanıyorum ben :)))

15 yorum:

aşkın dedi ki...

Ehahaha
Magnet kusura bakmasın ama buna gülünür.Yahu ne sorun yumağıdır arkadaş, var olanlar yetmiyor bir de lige iyi başlayamıyorlar.
Yalnız Steau turu geçerse Magnet'in intikamı acı olur!

TANGO dedi ki...

Şu ara bloga yeni bir isim bulmakla meşgulüm.

cimbon.blogspot.com
ultraslan.blogspot.com
gazzarayım.blogspot.com
aslanımcimbomum.blogspot.com

gibi isimler olabilir. Resmi siteyi taraftar sitesi olmakla suçlayanlar ortak bir blogu taraftar bloguna çevirmek için 10 yazıdan 7 sini takımın ayırıyor. Eskişehirlilerin dediği gibi "kendi takımını tutanlar biraz da benim takımımı tutsa"

FIRAT dedi ki...

Böyle bir eleştiri yapılacak dünyadaki son kişiyimdir herhalde :)))
Blogta 750 post var 650-700 civarını ben girmişimdir bunların da en az 550-600 tanesinin Galatasary ile ilgisi yoktur.
Boş vakti olan sayabilir.
Aksine ben diyordum FB-GS ye takılıp kalmayın içinde futbol olan herşeyi paylaşalım diye.

TANGO dedi ki...

Boş vaktim yok ama gözüne sokmak için saydım. Son gönderdiğin 20 yazının 7 si Galatasaray'la ilgili 3'ünde Fenerbahçe'ye sallamışsın. 10 tanesi diğer konularda. Son zamanlarda denk geldi diyorsan son gönderdiğin 40 yazına bakalım 12 si Galatasaray'la ilgili 6 tanesinde Fenerbahçe'ye sallamışsın 22 tane diğer konularda yazı ve fotoğraf var. Yani anlayacağın (ki umarım) bu aralar yayınladığın her iki yazıdan biri ya Galatasaray ile ilgili yada Fenerebahçe'ye sallama üzerine. Bu hesaba ayrıca yorum kısmındaki sallamaların dahil değil.

TANGO dedi ki...

Bak bu da benim son 20 yazım:
Fenerbahçe ile ilgili 2 yazı
Galatasaray'la ilgili 4 yazı (2 tanesinde sallamışım)
Diğer konularda 14 yazı.

Blogta iyi ortaları yapanlar kısmında ismim neden altta diye işkillenen birinin haftasonu maç programında Galatasaray'ı koyu renk yazması geldiğimiz noktayı gösteriyor. Blogu Galatasaray'lılar için yapmadığımızı düşünüyordum. Fazla alından olduğumu düşünüyorsan şöyle geriye doğru git bakalım neler yayınlamışsın blogta.

FIRAT dedi ki...

Bence alınganlık yapmışsın ama cevap vermek ve karşılıklı sürekli bir yorum yapmak istemiyorum...Son 20 yazı son 40 yazı diye cımbız ile çekip boş vakıtlerını değerlendiriyorum diyorsan ayrı.Ağaçlara bakıp ormanı göremiyorsun belki de bu aralar.Nokta...Artık uzatmada buraya harcadığın enerjiyi yenı bir şey girmek için harca senden ricam .Maç programı konusunda haklısın Tek maçı koyu yazıp belirtmem anlamsız olmuş ama yapmışım o anda.Ama sürekli herşeye cevap vericem diye zorlaman yorumlarına da etki ediyor.
Bakmama gerek yok ben ne kadar GS dışında kaç tane post girmişim,sen FB dışında kaç tane girmişsin sayı önemli değil çünkü.Blog Galatasaray ağırlıklı oldu eleştirisi komik olmuş sadece

TANGO dedi ki...

Sana rakamlarla açıklama yapıyorum sen komik olmuş diyorsun. Ne yapmam gerekiyor. Ya bir kere de evet bu aralar Galatasaray ağırlıklı yazmışım diyemez misin? Korkma çarpılmazsın çünkü yalan değil. Fırat hakikaten blogtan soğuttun beni. Cımbızlamaktan bahsediyorsun. Ben aradan seçip saymadım son 40 yazından bahsediyorum. Bu bloga yeterince emek harcıyorumda. Oturup yazdığım bir yazı senin altına bir cümle yazıp yayınladığın fotoğraflardan daha çok emek istiyor. Neyse ya şiddetli geçimsizlik diyorlar buna. Derdim herşeye cevap vermek değil. Bu bloga birileri yorum da yazsın isteyen bizdik. Ben yazınca kabahat mı oluyor?

FIRAT dedi ki...

Son 40 postta 12 ise güzel oran...Yaklaşık % 25 yapıyor.Keşke sende 4 post girsen de sadece 1'i Fenerbahçe ile ilgili olsa...

TANGO dedi ki...

Yazı yazmak nasıl senin tarzın değilse resim koyup altına bir satır yazmakta benim tarzım değil. Futbol üzerine yazılmış yazıları incelersen kimin yazdığını farkedeceksin. Sen herşeyi işine geldiği gibi anlamakta işine gelmeyen şeyler hakkında sessiz kalmaya devam et.
Bu blogta Galatasarayla ilgili yazılar beni rahatsız etmez ama işi kazandığın maç sonrası fotoğraf koyup çıldırın çıldırın a dökersen, haftasonu oynanacak maçlarda Galatasaray maçlarını siyahla yazarsan, iki yazından (daha doğrusu fotoğrafından) birinde ya Galatasaray yada Fenerbahçe'ye sallarsan bu duruma müdehale ederim. O zaman herkes kendi blogunda canının istediğini yazar. Sakın bunları ben yazmıyorum diye yaptığını da söyleme. Bu kadar inkar etmene de anlam veremiyorum. Sana durumu sayılarla yada örneklerle açıklıyorum ama bana paranoyak muamelesi yapıyorsun. Dedim ya blogtan soğuttun yazı yazmaya karar verip vazgeçiyorum. Ama üşenmeyip bugün sayacağımda bu bloga 7-8 cümleden uzun kaç yazı yazdın. Benim bir sürü blogta gördüğüm fotoğrafları bloga koymakla övüneceğine sadece sana ait iki satır yazı yaz.

FIRAT dedi ki...

Kuyruğunu yakalamaya çalışıyorsun yorumlarında dönüp başa geliyoruz.Eğer Berkamp'ın videosu ve su sıkılan taraftar postlarına gelen yorumlardaki gibi işten keyif alsan hayat senin için daha yaşanır bir yer olacak.Benim Ümit Özat postundaki yazdığım komik ifadeyi ya da Gaziantepspor maçı ile ilgili yazdıklarımı FENERBAHÇE'ye sallamak olarak algılıyorsan senin adına üzülüyorum yazık ruh haline.Aşkın'ın ilk yorumundan sonra ne keyifli takılmalar olabilirdi karşılıklı bu post için ama ruhun kavga ile besleniyor galiba tarzım değil benim.Beni şaşırtan tanıdığım ve birlikte futbol ile ilgili keyim aldığım birinin yaptıkları...Tanımasam seni ,kompleksli,kafası bu kadar çalışan biri işte deyip geçeceğim...

TANGO dedi ki...

Bütün sorun senin hoşuna gitmeyen yorumlar yapmış olmam mı? Anlamamakta ısrar ettiğin için tekrar ediyorum. Bu bloga yorum yazanlar canlarının istediğini yazabilir. Küfür olmadığı sürece. Ama sen bloga her iki yazında bir Gelatasaray yazıyor yada Fenerbahçe'ye sallıyorsan bunu gözden geçirelim diyorum. Ama sen bunları duymamazlıktan gelip ince ince hakaret etmeye çalışıyorsun. Bunu daha öncede yaptın blog kapandı. Aynısına izin vermeyeceğim. Madem tanıyorsun beni ne demek istediğimi anlamışsındır.

TANGO dedi ki...

Diyorum ya işine geldiği gibi anlamakta üzerine yok. Gaziantepli Tabata ile ilgili yazını bu kapsamda değerlendirmemiştim. Diyorum ya sen sallamak deyince Fenerbahçe aklına gelen birisin. Bu ülkede 18 takımın 12 tanesinin resmi dergisi var sen Fener'e sallarsın. Tüm takımların resmi web sitesi var sen Fener'e sallarsın. Sırf sallamak için fenerbahce.com u fenerbahce.org zannedersin. Avrupada maç kazanırız ahh Metin Oktay olsa çubuklular bu kadar sevinemezdi dersin. Uçağa bineriz düşsün istersin. Bende şampiyonlar ligi izleriz Chelsea'yi yendik diye eve ağlamaklı gidersin. Zavazingospora 1-0 yeniliriz gecenin 2 sinde ararsın. Avrupa'da köy takımına yenildiğinde telefonla sana patronun bile ulaşamaz. Bunu sohbetleimizden bloga da taşıyan sensin. Bu blogun dizaynını ben yapıyorum. Kenarda aylardır Turkcell süper lig hiç bitmesin diye dönen resimler var. Hepsi Galatasaray'ın geçen sezon ki şampiyonluk resimleri.. Sen bunun aksine bile tahammül edemezsin. Kalkıp bana kafan basmıyor, kuyruğunu kovalama diyceğine kimin ne kadar fanatik yaklaştığını bir kez daha düşün istersen.

FIRAT dedi ki...

Bu söylediğini mantığın alıyorsa pes...
Barcelona taraftarı Real madrid ile uğraşırız Osasuna ile değil.Ya da Arsenal taraftarı sallayacaksa Chelsea'ye sallar Wigan'a değil...İşin keyfi ve özü budur.Ha yeri geldi Kayserispor taraftarını da yazdık kombine almıyorlar diye .Galatasaray 5-1 Leverkusen'e yenildiğinde de yazdım,Formaların arkasını siyah yazdıkları için okunmadığında da...Yani taraftarız, bazen elimizde terazi yok ama vicdanım rahat...Dünya da eleştirilmeyecek takım ya da kişi yok ama senin Fenerbahçe'de ki bir yanlışı yada tuhaflığı yazdığını hiç görmedim.hatırlamıyorsam ve bir örnek çıkarırsan sevinirim.Senin arkadaş ortamında kızdırmak için yapılan kasıtlı uğraşmalara bile prim verip karşındakinin ekmeğine yağ sürecek şekilde tepkilerini bildiğim için hoş görüyorum seni.

TANGO dedi ki...

Hala anlamamakta ısrar ediyorsun. Son kez yazıyorum. Ben bu blogta yayınlnan Galatasaray yazılarından rahatsız değilim. Rahatsızlığım son zamanlarda taraftar sitesi tadında yazların ve Fenerbahçe'ye sallamayı alışkanlık haline getirmn. Dedim ya 40 yazının yarısı ya Galatasay yzıs yada Fener'e sallama.
Gelelim seni sevindirmeye. Daha 10 gün önce yazdığım İYİ,KÖTÜ,ÇİRKİN başlıklı yazımda Fenerbahçe'deki kötü oynayanlardan ve çirkin hareketlerden bahsettim.(14 Ağustos) Gamsız başlıklı yazımda zamanında Ogün Altıparmak'ı kırık ayakla transfe eden yönetime salladım. 22 Temmuz'da yazdığım iki yazıda da resmi siteye sallayıp süpriz doğum günü partilerini ve Alex'in ismini yanlış yazmalarını eleştirdim.
Offffffffffff Fırat offf. Sanıyorsun ki tek derdim sana laf sokmak. Ortada gerçekten beni rahatsız eden bi durumun olabileceği hiç aklına gelmiyor mu? Savunmaya geçmektense o olgun tavrınla acaba hata yaptım mı diye özeleştiri yapmak bu kadar zor mu?

Unknown dedi ki...

Bence de fenerbahce kume düşme ptasından sıyrılacaktır ilerleyen haftalarda :)
Komik ama gerçekten