30 Ağustos 2008 Cumartesi

Geçmiş Olsun Kaptan.

29.08.2008 22:37

Geçmiş Olsun Ümit Özat

Almanya'nın FC Köln takımında forma giyen Türk futbolcu Ümit Özat, bu akşam Bundesliga'da oynanan Karlsruhe maçının 31. dakikasında tansiyonu düşmüş ve dili boğazına kaçarak nefes almakta zorlanır hale gelmiştir. Oyuncuya sahada müdahele edilerek hayata döndürülmüştür. Ümit Özat'a geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

Sonra biz tuhaflıkları gözüne sokunca arkadaşların SALLAMAK oluyor...Fenerbahçe'nin resmi sitesini hazırlayanlar nöbetçi bırakmadan tatile gitti diye düşünüyorum.Eğer oradalarsa ve bu olaya duyarsız kalıyorlarsa yapmasınlar bu işi zaten...30.08.2008 de saat : 09.35 ve hala bu olay ile ilgili sitede satır yok.Ne var derseniz,İDO 'nun ek seferleri,Fenerbahçe Kart avantajları vs.vs.

Köln'de şampiyonluk yaşadıklarında Mondragon ile ağladıkları fotografı,Köln gibi köklü bir kulüpte bir Türk futbolcusuna kaptanlık verilmesinin bizim için gurur olduğunu,''Sparta Prag'ı Sparta'ya yenmeye gidiyoruz''demesini koymuştum bloga...Bu sefer güldürmedi,üzdü bizi.En kısa zamanda sağlığına kavuşup sahalara dönmesini ve sol kanattan sağ ayağı ile ortalar yapmasını diliyorum...

2 yorum:

FIRAT dedi ki...

HEMEN MAÇIN SONUCUNU SORDU...
Almanya'nın FC Köln takımında oynayan Profesyonel futbol takımımızın eski kaptanı Ümit Özat'ın, hastanesindeki tedavisinin sürdüğü ancak hayati tehlike kaydının ortadan kalktığı belirtildi. Dün akşam maç devam ederken fenalaşan ve Karlsruher Hastanesi'ne kaldırılan eski kaptanımız kendine geldikten hemen sonra Christoph Daum'a maçın sonucunu sorduğu öğrenildi.
Maçtan sonra takım doktoru Dr.Paul Klein ile Karlsruher Hastanesi'ne gelen Christoph Daum kondüsyoner Cem Bağcı ile Ümit Özat'ı odasında ziyaret ederek tüm takım arkadaşlarının geçmiş olsun dileklerini iletti. Daum'a maç sonucunu soran Ümit Özat 2 -0'lık galibiyetle 3 puan aldıklarını öğrenince çok sevindiğini söyledi. Daum'un Ümit Özat'a " Esas sen sahalara dönünce hepimiz daha çok sevinceğiz" dediği ifade edildi.
Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da eski kaptanımız Ümit Özat'a geçmiş olsun mesajı gönderdiği öğrenildi.

FB resmi sitesinin haberi veriş biçimi...Aklı başında Fenerbahçe'lilerin bile tepki gösterdiği bir yaklaşım...Sanki daha önce haberi vermişte yaşanan gelişme sonrasını devamını veriyormuş havası yaratılmış haberde.Buna en hafifinden şark kurnazlığı denir ve bu internet çağında kimseye yediremezsiniz.
Bir konuya açıklık getireyim .Bu site takip ettiğim bir site değil,kafayı takmış hata ya da yanlış bulmaya çalışan biri değilim yani.Dünkü bu olay sonrası Fenerbahçe'li olup blog yazan kişilerin tepkisini okuyunca siteye girip durumu gördüm ve bu yazıyı yazdım.

TANGO dedi ki...

Bu konuda yüzde yüz haklıda olabilirsin ama Fenerbahçe resmi sitesini takip etmiyor olmanın mantıklı bir açıklaması var mı? Sonuçta ne kadar sallasakta en doğru haberleri kulüplerin resmi sitelerinden alabiliyoruz. Sen yine de arada gir fenerbahce.org'a. Arayı çok açınca siteleri bile karıştırıyorsun sonra :)