7 Nisan 2013 Pazar

Maçın Adamları Drogba ve Terim...

Böyle bir maçı neredeyse tek başınıza alabilmeniz için adınızın Drogba olması gerekiyor galiba...Şampiyonluk yarışında son 7 haftaya girmişken,Avrupa maçında kötü sonuç alıp büyük ihtimalle elenmişken bu maç daha fazla önem kazanıyor... Rakip ligin en dirençsiz ve küme düşmesi büyük oranda kesinleşmiş takımı Mersin İdman Yurdu...
Mutlak favori ve fark beklenen Galatasaray maça 0-1 yenik başladı...Kalede Muslera olmasa belki 0-3 olacak o derece dağınık takım...Terim her ne sebeb olursa olsun daha kontrollü olmak zorundaydı...Rakibin golü temiz, iptal edilen golün yok...Kırmızı tartışılır ancak bu sinir niye...60 yaşındaki Fatih Terim, 22 yaşındaki Semih kadar sakin olamıyorsa aynaya bakıp kendini eleştirmeli...
Sen bu takımın lideriysen son 6 hafta kala takımını yalnız bırakmaya hakkın yoktu...
Hasan Şaş ve Ümit Davala için yorum yapmayacağım...Bu durumları ile teknik adamlık kariyerleri olacağını düşünmüyorum çünkü...Hakem bazı kararlarında hatalı olabilir ancak organize bir plan olduğunu söylemek abartılı olur.Terim bu kadar büyük tepki verince haklı iken haksız duruma düştü.
Hep söylüyorum Facebook ve Twitter çıktı mertlik bozuldu...Kimse olanı biteni yorumlamıyor sadece taraf oluyor ve körü körüne yazıyor sadece.GS ve FB nin Avrupa'da çeyrek final oynaması dışında futbolmuzda en ufak bir olumlu olay yok maalesef.Son yıllarda sahadaki futbolu konuşamaz olduk saha dışı olaylar nedeniyle.


2 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne acidir ki. 3 Temmuz oncesi surec icin de ayni sekilde (sen demis misindir bilemem tabiki ama) bir cok insan ayni gerekcelerle bu adaletsizliklerin "organize" olmadigini iddia ediyordu. Mahkeme kararindan cikan sonuc ve zati muhteremin hala kulubun basinda olmasi gibi arti sebepler de ilave edildigi zaman asil abarti bu islerin organize olmadigini soylemektir.
En basitinden rakip takimin hocasi GSye UEFA ceza versin'e kadar goturdu isi!!!! Kardesim bu isin cezasi yok mu... Var ... eee. nedir derdiniz? Verilir Terim'e ceza olur biter.
Arkadas, sahaya FUTBOL oynamaya ve kazanmaya cikiyorsun. Sakin kalmaya degil!!! Umarim bu seneki telefon gorusmelerini de bir savci dinletiyordur. Sonra artik utanir misiniz bilemem bu yazdiklarinizdan.

Hatirlarsan, 4-5 hafta once de bana tukurdu, yuzume vurdu diye atiyordu herkes kendini yere, simdi macin hakeminin bir gozu Terimde.
Ve bu ORGANIZE degil.

Son olarak, kucuk takimlarin 11 kisi defans yapip, 2-3 zenci oyuncuyla gol aramasinin adiysa futbolumuzdaki olumlu seyler. Kalsin.

Saglicakla.

fatihdasci dedi ki...

blog yazılarınızı ilgiyle takip ediyorum, merakla bekliyorum her gs macından sonra. Konuya gelince fatih terim haklıdır diyemem kendi de söyledi zaten dün gece maratona katılıp. Ama hakemlerin davranısları saha komseri vs. Hepsi bizim klübenin önünde. Bu nedir arkadas! Polis misiniz hakem mi? Kasıtlı belli seyler dönüyo bence ama hayırlısı bakalım. Son olarak fatih terimin bir demecini aktarmak istiyorum : "4 mac önce hakem süleyman abay bizim macta 4. hakemdi ve beni tribüne yollamak icin orta hakemle konustu ama orta hakem ona uymadı." kısacası bu her seyin dısında bi hırs mücadelesi de olmus olabilir süleyman abay icin