10 Nisan 2013 Çarşamba

Galatasaray - Real Madrid # 2

İlk maç 3-0 iken ve ikinci maçta erken gol bulmayı planlarken maç başında gol yemek olabilecek en kötü şey futbolda hele rakip Mourinho'nun Real Madrid'i ise...İlk yarı pozisyon yok...Kalan 45 dk. da 5 gol rüya derken 15 dk. gelen 3 gol, dünyada herkese acaba ? sorusunu sordurdu ,var mı farklı düşünen.

Ben şahsen J.Mourinho'nun maç öncesi ve sonrası yaptıklarını ve söylediklerini son derece samimi buluyorum.Bunun altında bile küçümseme ya da kibir aramak ön yargı bence.Onu her hafta neredeyse Terim kadar izliyoruz ekranlarda...Çoğu kişi ile kurmadığı samimi diyaloğu Terim ile kuruyor her defasında.


Maça 3-0 önde başlamanın verdiği rahatlık ve özgüven elbette vardı ama hiç oynamadı ya da istese 5 atardı demek Galatasaray'ı küçümsemektir...Bu millet olarak çoğumuzda var aslında başkasının bize duyduğu saygıyı biz kendimize duymayız.
Bizim gazetelerde futbolculara verilen notlar bol keseden dağıtılır ve gol atana üçer beşer dağıtılır.Marca'nın notları daha gerçekci olmuş sanki...Her iki takımın 7 alan futbolcuları Selçuk-Amrabat ve Modric...UEFA maçın yıldızını Sneijder seçti (1 gol - 1 asist) Marca'nın yıldızı 2 gol atan ve turu getiren Ronaldo...

Hiç yorum yok: