27 Eylül 2010 Pazartesi

Galatasaray:3- İ.B.B. :1


*Kelimenin tam anlamı ile kralın dönüşü oldu bu maçtaki Baros performansı...Sahada güçlü oldu zaman Türkiye'nin en iyi forveti bunu tartışmam kimseyle.Sıkıntılı skorlar ile maç izlemekten gına gelmişti Galatasaray taraftarına.3-0 lık net skor ilk yarıda gelince hem sahaya hem de tribüne renk geldi.
*Cana oynayınca Kewell kenarda başladı.Cana'yı mevkisindeki diğer oyunculardan ayıran özelliği ilk golde net olarak gördük sahada.Topu enlemesine gevelemeden direkt ileriye oynayan orta saha oyuncusu çölde vaha gibi geldi gözümüze.
*İlk gol ve son gol hazırlanış ve bitiriş olarak çok iyiydi.İlk golde Pino'nun son golde Aydın'ın katkısı büyük.
*Cana oynayınca orta saha sertliği artıyor ve hücuma daha efektif paslar çıkıyor.Arda gelince Kewell zaten kenara gelecekti,4-2-3-1 in ikilisi Ayhan-Cana olmalı.
*Takım Sabri'yi beklerken Serkan'ı kazandı sanki.
*Dört hafta da alınan seri galibiyetler 12 puan getirdi.
*Elano-Arda-Hakan-Çağlar-Mehmet-Sabri daha bu kadroda olmayan isimlerdi.Alternatifi bol bir takım yeterki uzun sürecek sakatlıklar yaşanmasın.


* Aydın bu sene net olarak kefeni yırttı.Bu performensı ile Mayıs ayını bu takımda görür.Serdar,Pino,Kewell,Arda,Aydın ile kanat rotasyonu daha alternatifli bu sezon Galatasaray'ın.



*Misimovic'in fizik olarak hazır olmaması için sebeb yok.Bundesliga'nın ilk maçında Wolfsburg forması ile B.Münih'e karşı etkiliydi.Geçen sezon ve sezon başı oynamamış biri olsa kabul ederim ama bence sahada daha etkili olacağı günler yakın.Dün kaleye attığı iki şutu Milli takım arkadaşı Hasagic çıkardı.


*Şeref tribününde oturacak kişiler için nasıl bir düzenleme var merak ediyorum.Kulüp başkanları,yöneticiler,devlet erkanı vs tamam da ünlü olmak yeterli mi acaba?Şarkıcı Nihat Doğan hangi sıfatla orada oturuyor merak ediyorum.

Hiç yorum yok: