3 Eylül 2010 Cuma

Galatasaray 2010/2011

-Haftalardır transfer döneminin bitip kadronun şekillenmesini bekliyordum,genel değerlendirme için...
-Geçmişi konuşmanın şu anda pek anlamı kalmadı,Avrupa kupalarından elenmek herkes için keyif kaçırıcı.
-Ülke futbolunda yerli futbolcuların genel kalite seviyesi ve sahada 6 yabancı futbolcu ile oynama sınırlaması kadro yapısını direkt etkiliyor.Avrupa kupasında oynamayacak olmak mevcut kadroyu yeterli kılıyor.
-Kadro oluşturulurken sayılara çok takılıyoruz...Bu adamlar langırt sopasına dizilmiyor sonuçta.4-3-3 , 4-4-2 vs.. Şu anda mevcut kadro yapısı ve Misimovic'in gelmesi ile taktiksel dizilim vermek gerekirse,4-4-1-1 ve ya 4-2-3-1 diyebiliriz.
-Ufuk ile devam etme kararı bence doğru...Bir sezon sonunda istenen seviyede olmaz ise iyi bir yabancı kaleci farz olacak.
-Ayhan mevcut kadro içinde oyunu iki yönlü oynayan belki de tek Türk futbolcu.Inzaghi'nin 37 yaşında Milan'da oynadığını düşünürsek 33 yaş için bitmiş demek abartı olur.Misimovic Elano,Cana ile birlikte katkı sağlayacağını Barış ve Mustafa'dan önce tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
-Misimovic-Arda-Elano-Baros dörtlüsünü yedekleyecek Kewell ,Mehmet ve Pino ile takım büyük sakatlık problemi yaşamaz ise hücumda başarılı olur.
-Insua'nın sol bek için transfer edilmesi Hakan-Neill ikilisini yaratır umarım.Servet ve Gökhan artık ciddi problem yaratıyor.

Hiç yorum yok: