15 Eylül 2010 Çarşamba

CL 1.Hafta...

Gecenin ilk sürprizi Hollanda'dan geldi...İnter Mourinho sonrası kazandığı maç kazanma özelliğini Benitez ile o kadar iyi devam edemeyecek gibi.Kağıt üzerinde hala çok iyi takım ancak JM faktörü çok önemliydi.
Gruptaki diğer maçında berabere bitmesi daha ilk maçlar sonunda grubu ilginç hale getirdi.Bundan sonra içerde dışarda alınacak her puan daha fazla önem kazandı.
B grubunda Lyon ve Schalke o4 takımları kendi liglerinde sıkıntılı başlayan takımlar.Lyon kazanarak CL ye iyi başladı...Flaş transferler yapan Schalke'de Felix Magath'ı zor günler bekliyor.
B grubu sonuncusu H.Tel-aviv olur,Benfica'nın yerini Lyon ve Schalke'den alacağı puanlar belirler.
Gecenin diğer sürprizi C grubunda M.United evinde G.Rangers ile berabere kaldı.Ama daha önemlisi yetenekli kanat oyuncusu Valencia'nin ayak bileği kırıldı.Bu onları giden 2 puandan daha fazla etkileyecek tabii ki.
Bursaspor maçını ayrıca değerlendirim...
D grubunda Barcelona ve Messi şovla başladı.Bu sezona da damga vuracak gibiler...Diğer maçta Kopenhag,Rubin Kazan'ı zor da olsa yenmiş...Bu grupta Barcelona banko 1. tabii ki. mücadele 3 takım arasında diğer sıralama için olacak.

Hiç yorum yok: