16 Eylül 2010 Perşembe

CL 1.Hafta # 2

B.Münih-Roma maçı grup liderini belirleyecek maçlardan biri.B.Münih CL de kazanma geleneği ile maçı çevirdi.DK sının formda golcüleri Müller ve Klose ile kazanmasını bildiler.
Cluj-Basel maçını ev sahibi kazandı.Bu iki takım arasındaki maçlar muhtemelen grup 3. belirleyecek.
Chelsea hem kendi liginde hem de CL de gol şov yapıyor.Drogba ve Anelka'yı durdurmak kolay değil.
Marsilya lige olduğu gibi CL ye de kötü başladı ama bence Chelsea'nin ardından bu gruptan çıkacak kapasiteye sahip.
Real Madrid Ronaldo'nun yokluğuna rağmen kazanmayı bildi.Mesut takıma beklediğimden çabuk adapte oldu.Klas bir futbolcu ve Real için erken diyenleri bence yanıltacak.
Milan İbrahimovic'in 2 golü ile kazandı.Bu sezon Zlatan,Pato-Robinho ve Ronaldinho'yu arkasına alarak çok gol atacak gibi.Gelen iki oyuncu takımın hücum gücünü çok daha kreatif hale getirdi.
Arsenal kazanmayıp adeta dağıtmış...Gruptan tabii ki çıkacak ama final yolu nasıl geçer bilinmez.Wenger takımı artık en sona taşıyabilmeli.
S.Donetks-Partizan maçını Lucescu'nun takımı kazandı.Lucescu CL için yaratılmış bir teknik adam,evinde 1-0 da olsa kazanıp 3 puan ile başladı.UEFA şampiyonu tecrübeli Donekts bu grupta ilk ikiye girer.Orta sınıf takımlar büyük paralara yıldız oyuncu alacaklarına Lucescu ile anlaşıp CL de gruptan çıkmayı % 70 garantileyebilirler.

Hiç yorum yok: