15 Mart 2010 Pazartesi

Galatasaray:3 - Ankaragücü:0

*Maçın başında gelen baskı ve erken gol,takımı da taraftarı da rahatlattı...
*Jo ve Keita'nın önde baskı yapması rakibin top çıkarmasını engelledi ve Keita'nın insanüstü çabası ikinci golü getirdi devre bitmeden.
*Arda'nın yerine solda oynayan Gio Santos oldukça etkisiz bir maç çıkardı.
*Lucas Neill'in nasıl futbolcu olduğunu bildiğimden sezon başı alınmaması kötü oldu demiştim.Basit ve gerektiğinde ölçülü sert oyunu,pozisyon bilgisi,topu olumlu kullanması ile savunmaya ilaç oldu resmen. 1.ve 3.golde Keita'ya verdiği paslar müthişti.

* Barış ve Mustafa orta sahada Ayhan ve Mehmet'e göre çok daha verimli oluyor.Elano standart oyununu devam ettiriyor ancak final paslarında pek ortada yoktu dün akşam.
*Kewell ve Hakan takıma dönünce saha içi organizasyonda sorun kalmayacak.

*Keita gününde olunca başka boyuta geçiyor.Dün fizik ve konsantrasyon olarak üst düzeydeydi.
*Sabri'nin takıma dönmesi önünde oynayan Keita'nın futbolunu direkt etkiliyor.


*Uzun bir sakatlıktan dönen Baros'u herkes özlemişti.Sahaya girerken stadtaki coşku görülmeye değerdi bence.Attığı gol onun için moral olmuştur.
*Baros'un sakatlığı kaç gol kaç puana mal oldu kestirmek zor ama Rijkaard'ın futbolunda takımda alternatifi olmayan tek adam belki de.Dikine hızlı oynama isteği,hırsı ve fırsatçılığı ile çok önemli bir oyuncu takım için.
*Tekmeye kafa uzatan adam denir ya,öylesi bir oyuncu Milan Baros...Tribünler tarafından çok sevilmesinin sebebi o zaten.Ağır sakatlıktan çıkmış olması nedeni ile ürkek olur mu diye düşünürken her topa korkmadan ayağını sokması,takibi yine kendine hayran bıraktı izleyenleri.

Hiç yorum yok: