19 Mart 2010 Cuma

Arda Turan # 10

Spor mağazalarında biz,Beckham,Ronaldo,Messi'ye bakardık.Artık İngiltere'deki Nike mağazasında Arda içinde bir köşe var...

8 yorum:

Selocan dedi ki...

Abi yalnız ayakkabıların durduğu stand Tunus bayrağı resmen. Sorun çıkabilir benden söylemesi. Bayrağı değiştirmeleri yanlış olmuş..

FIRAT dedi ki...

@ Selocan 24

Haklısın,benim de dikkatimi çekmişti,yazarken atlamışım.Arda'nın göğsündeki gibi beyaz-kırmızı-beyaz olmalıydı...Kırmızı-beyaz-kırmızı olmamış.Bu ince ayrıntı değil büyük hata...Kimse nasıl fark etmemiş,uyarmamış anlaşılmaz.

Adsız dedi ki...

BENİMDE HEMEN GÖZÜME ÇARPTI.
BENDE ÖNCE BELİRTMİŞİNİZ
HATA DEĞİL BİLEREKTE YAPILMIŞ BİRŞEY OLABİLİR.
KİM BİLİR!

Yasin dedi ki...

Hayir arkdaslar, tunus bayragi buna benziyor http://cd.img.v4.skyrock.net/cd6/theo69007/pics/1874510035_1.jpg

Adsız dedi ki...

ingilterede hangi magazaymis la bu??? ben pek inanmadim... Bu magaza olsa olsa Berlin Kreuzberg'dedir... ben en buyuk magazalarinda bile 1 tane turk milli takimi formasi gormedim... sadece nike'in ozel bir magazasinda vardi bizim formalar...

FIRAT dedi ki...

@kafatopu

Nike'ın Londra'daki merkezlerinden Oxford Circus burası...

berkk dedi ki...

ben portsmouth da maça gittiğimde şehri dolaşırken bir alışveriş merkezinde de türk milli takım köşesine denk gelmiştim çok şaşırmadım :)

Serdar dedi ki...

Arda nın büyük futbolcu olduğundan daha çok bir satış planlaması gibi görünüyor, gönül isterdiki Arda bu köşeyi oynadığı futbol ve yaptığı olağanüstü hareketlerle haketsin.