13 Mart 2010 Cumartesi

Dilmen'den İnciler...

Fenerbahçe puan kaybını MOR kazak ile yorumlamak güzel oldu...O kadar kötü futbol, uykusunu getirmiş Rıdvan Dilmen'in...Geçen hafta Antalyaspor'un tıpkı ilk yarıdaki gibi anlamsızca 10 kişi ileri çıkarak yedikleri gol,Fenerbahçe'nin kazanmasına sebeb olmuştu,bu hafta yine kalitesiz futbol geri döndü. Alexbahçe dediğimde kızanlar Alex olmadan rakip sahaya gidemeyen takıma mahkum.Tuncay,Ümit bu takımın lideriydi,sahada takımı ateşleyecek lider yok.Fenerbahçe'nin garanti 3 puanı sadece Ankaraspor maçı.

*Fenerbahçe'den umudu kestiği için Bursaspor'un şampiyonluk ihtimalini konuşuyor...
*''Brezilya milli takımında oynamayanı dövüyorlar." (Samandıra'da dayaklık adam çok o zaman)
*129 milyon dolar borcun olacak, 100 milyon dolar gelirin olacak, 229 milyon dolarla basarisiz olacaksin" (Hadi matematik bilmiyorsun bari haddini bil derler adama...)

5 yorum:

- dedi ki...

matematikte ne hatası olmuş ki, bilmiyor?

di canio dedi ki...

bende şuna takıldım bu ülkede ne zaman şampiyon olan teknik adam yollanır o zaman birşeyler değişir diyip gidip lyon örneği verirken gözünün önünde şampiyon olan lucescuyu oynattığı futboldan dolayı gönderdiğimizi söyleyemedi.20sene önceki skoru hatırlayan güntekin onayında hatırlayamaması ilginç.

FIRAT dedi ki...

Bu yapıdaki kulüpler artık futbol takımından öte büyük bir şirkettir.Geliri gideri toplayıp,bu kadar para ile bunu mu yapabiliyorsun demek işi çok basite indirgemektir.Örneğim Galatasaray iki şirketinin birleşmesi için 70 milyon dolar kredi aldı.Gelecekteki gelirlerin büyük kısmının kulübe kalması için yapılan bu opersayonda harcanan parayı direkt futbol takımının sahadaki başarısı ile ilişkilendirmek bence çok doğru bir mantık değil...

Adsız dedi ki...

kalemine sağlık hocam ya.. bunu bloglarda dile getiren tek kişsin.
fenerbahçe'yi eleştirmesi,tarnsferilerni eleştirmesi gereken bir programda total bir türk futbolu ve galatasaray eleştrisi yapmasına alıştık artık...ben Bursayı teşvik edici yorumları da şaşrttı beni..
azizi yıldırımı eleştirmemek için Bursadan ve türk futbolundan bahseden yazarlar grubunda ilk 2 sıra rıdvan ve Demirkol'a ait..
eyvallah

Adsız dedi ki...

irili ufakli butun yorumcular ac kopek gibi saldiriyor ligtv ve trt'de acilan ombudsman yorumcu pozisyonlarina... kendilerini gostermeye calisirlarken de alt yapi yetersizliginden cokuyorlar... istanbulun lagimlari gibi...