26 Kasım 2009 Perşembe

M.United :0 - Beşiktaş:1

CSKA takımının maçını kazanması sonucu Beşiktaş'a mutlak galibiyet gerekiyordu,istediğini Düşler Tiyatrosundan çıkarmış oldu.

İstatistikler tersini söylese de M.United son 10 dk. haricinde etkili bir futbol oynamadı aslında.Turu garantilemiş olmanın rahatlığı maçın geneline yansımıştı.

Rakibe çarparak girmiş şans golü de olsa güzel bir vuruştu.Nihat'ın olmadığı takımda o golü atacak yetenekli ayak Tello idi zaten.
Ernst,Fink ile beraber takımın orta sahadaki direncini ayakta tuttu maç boyunca.Süper fotoğraf olmuş.
Maç sonunda ağzındaki sakızı yiyecekti neredeyse.Takımda çok fazla yer vermediğim oyuncuları bu maçta bir göreyim diye düşündü ama sonuç istediği gibi olmadı.

DK. 93 kornerde kaleci bile ileriye çıktı.Puan önemli olmasa bile prestij için yenilmek istemediler ama golü bulamadılar.
Kariyerine bir CL galibiyeti eklemesi bence çok güzel oldu.Trabzonspor,Fenerbahçe ve M.United'i arka arkaya yenmek büyük iş...

Maçın son dakikalarında çıkardığı iki top inanılmazdı.Son yıllarda önemli maçlar öncesi yaşadığı sakatlıklar tepki yaratıyordu,dün kendini affettirdi bana kalırsa.

2 yorum:

birkan dedi ki...

Samimi olarak tebrik ediyorum şu yazıyı.Bu maçın yazısı budur.
Şu blog tayfası ya Türk futbolunu ya da Beşiktaş'ı küçümsüyor, şu ana kadar okuduklarım bunu işaret ediyor.Türk takımları nice değerli galibiyet aldı, şu maça gösterilen tepki hepsini geçti.

Unknown dedi ki...

rüstü inanılmaz iki kurtarıs yaptıktan sonra kendisini tebrik edenlere "hadiii laaan biiiiib" deyisi var güzel olmus...
ayrıca zor macların müzmin sakat kalecisi lafını ben dahil baya bi insana yedirmiş kalecidir..