9 Kasım 2009 Pazartesi

Galatasaray:2-Diyarbakırspor:1

15 günlük ara tüm takımlara iyi gelecek.Takım Baros ve Keita'yı oyun şablonu olarak arıyor açıkcası...Bucaspor,Sivasspor,D.Bükreş ve Diyarbakırspor maçları kazanıldı ama eksiklerin giderilmesi için bu ara ilaç olacak.

Kaptan gemisini kurtardı attığı golle.Fizik ve kafa olarak dinlemeye en çok ihtiyacı olanlardan biri Arda şu anda.Kewell ve Sabri ile birlikte maçın en iyi üç oyuncusundan biriydi.

Son maçlardaki iyi oyununu tekrar gösterdi.Arda'nın golünde kafa vuruşu ile yaptığı asist çok kaliteliydi.Maç 2-1 iken orta saha ve hücumda aldığı topları olumlu kullanıp maçın kazanılmasında büyük rol oynadı.
Hakan Balta yenilen golde ortalıkta yoktu yine stoper performansını çok eleştirdik ama artık sol bekte de aksıyor.Lige verilen ara da kendini toparlamasını umuyorum.Bu takımın ve Milli takımın o mevkide hala bir numarası.

Sabri haftalardır devam eden iyi oyununu kritik bir dakikada attığı gol ile süsledi.Bu sene Rijkaard'ın etkisiyle futbolunu ve saha içi davranışlarını çok değiştirdi.

Barış Özbek'e ben Türkiye'nin Gattuso'su diyorum bazen.Fizik gücü,önde basması,topsuz oyunu bilmesi,etkili şutları ile günümüz futbolu için orta sahada ideal bir futbolcu.Aynı forma için Linderoth,Mehmet Topal,Mustafa Sarp ve Ayhan ile mücadele ediyor.Forma bu kadar aslanın ağzında iken dün gördüğü ikinci sarı kart çok sorumsuzca bir hareketti.

Diyarbakır demek Galatasaray demek tabii ki...

Bu da demokrasi açılımı...İstanbul'da kravat,Diyarbakır'da poşu.

Hiç yorum yok: