3 Kasım 2009 Salı

Cassano'dan Tribünlere Gider...

Bu sene İtalya liginin sürpriz takımı Sampdoria...Ancak iki maç alınan iki kötü sonuç taraftar tepkisine yol açtı.Huysuz Cassano tribünlere ayarın kralını vermiş...Bu lafları yedirirler mi göreceğiz.
"11 hafta geride kaldı ve ligde, Juventus ile birlikte ikinci sırayı paylaşıyoruz. Zirvedeki Inter ise zaten herkesin bir adım önünde ve sadece kendisiyle mücadele ediyor. Bu yüzden, insanları sürekli Nutella yemeye alıştırmamanız gerekiyor. Neye sahip olduklarının farkına varmaları için, arada sırada onlara biraz da 'pislik' yedirmelisiniz!"

5 yorum:

Selocan dedi ki...

Hakikaten anlamıyorum. Adamlar Sampdoria yani, onların zaten maksimumu bu. Daha ne yapsınlar, şampiyon olacak halleri yok ya. En değerli adamları da zaten ayarı vermiş, gitsin de görelim Sampdoria'yı. Akıllı olun Sampdoria taraftarı =) Kendinizi çok büyük görmeyin

mamo chello dedi ki...

hiç bir şey bilmiyosa,haddini bil demişler...fazla yüksektn uçmasınlar,onlara sivasspor derim,ne demek istediğimi anlarlar!!

Adsız dedi ki...

neden tepkiler bolumunde sadece eglenceli, ilginc ve etkileyici gibi pozitif seyler var. Bok gibi, sacma veya hassstr ordan gibi tepkilerim icin de kutucuk koymanizi rica ediyorum... ya da topyekun kaldirin. Boylesi cok ezik gostermis...

FIRAT dedi ki...

@kafatopu
Bir insanın bacağı tahta,kafası top olunca böyle isteklerde bulunabiliyor...Başka isteğin nedir?Bloğun ismini beğenmiyosan ''Kötü orta gol getirmez''diye değiştirelim mi ?

Adsız dedi ki...

sen ne demek istedigimi anlamissindir ama neyse.... Anlamadiysan Cengiz Yilmaz gibi anlatirim bir dahaki sefere...

burnum catalli, kicim buyuk, beynimin sag lopu da hasarli... bunlari unutmussun...