29 Eylül 2015 Salı

Galatasaray'da Sezon Özeti...


Şimdi diyeceksiniz ki tek bir takım fotoğrafı ile bir koca sezonu nasıl yorumlarsın? Bal gibi yorumlarım...Öncelikle bu fotoğraf tüm kadronun olduğu bir fotoğraf değil...(Kadroda olmayan Hamit,Burak vb.  futbolcular yok ) Astana deplasmanı için seyahate çıkmadan önce kulübün giyim sponsorunun yeni kıyafetleri ile çekilmiş bir fotoğraf...Fotoğraf niye mi Galatasaray'ın özeti...Plansızlık,disiplinsizlik,günü kurtarma vb duygular uyanıyor bende fotoğrafa bakarken.
Belli ki haydi yeni kıyafetlerle fotoğraf çekelim denilmiş.Chedjou,Yasin kravat takmamış,kimi ceketi iliklemiş,kimi iliklememiş...En saçma ve komik olan koca bir direğin fotoğrafın tam ortasında anlamsızca olması.O yüzden takım doktoru yanlamak zorunda kalmış...Bir kişide bu iş böyle olmaz üç sıra yana oturalım direk ortada kalmasın demiyor...Genelde böyle fotoğraflarda teknik adamlar en öne oturur,en arkada kalmışlar...


Hep eleştiri yaptık biraz da iyi olanı yazalım...Sinan ve Podolski jilet gibi olmuş tabiri caiz ise...Tek tip kıyafet böyle seyahatlerde çok şık duruyor bana göre.

Hiç yorum yok: