17 Ekim 2010 Pazar

Sussak Gönül Razı Değil,Söylesek Tesiri Yok...

Fatma Çolak...1905 doğumlu ve Galatasaraylı.Yani Galatasaray ile yaşıt.105 yıllık hayatında bu kadar ruhsuz bu kadar maç bitse de gitsek havasında oynayan takım görmemiştir herhalde.Attığı 2 golden bağımsız söylüyorum,skora isyan eden bir tek Baros var neredeyse.Ayıptır,yazıktır,günahtır.Şu takımdan 4 kişi seç diğerlerini göndereceğiz deseler bana, seçeceğim kişiler Arda,Baros,Kewell ve Neill olur.Şu an itibariyle hepsi sakat.
Gelecek hafta Fenerbahçe maçı olması değil bu adamların yokluğunda canımı sıkan,geri kalanların ruhsuz,kişiliksiz halleri beni kızdırıyor.Hadi aynaya bakınca utanmıyorsunuz,üzerinizdeki formadan utanın.

2 yorum:

onur dedi ki...

Bana göre bir oyuncunun değeri "isteklileri" oranında artar. ne kadar sevseniz de bir oyuncuya talep olmazsa para etmez. Misal Arda, Sabri, Servet, Hakan Balta, Baros gibi oyuncuları tüm rakip takımların teknik direktörleri takımlarında isterler. Ancak Kewell ve Neill hayır. Asıl önemli olan, sorun bakalım o takımların yönetimlerine bizim teknik direktörü isterler miymiş?

sonvagon.blogspot.com dedi ki...

Hemen kadro dışı kalmalılar: Servet Çetin - Mustafa Sarp - Barış Özbek - Ayhan Akman - Ali Turan - Gökhan Zan. Rijkaard'la kesinlikle devam.