7 Ekim 2010 Perşembe

Galatasaray'da Son Durum...

Arda'nın hiç hesapta olmayan sakatlığı Milli takımdan çok Galatasaray'ı etkileyecek kısa ve uzun süreçte...6 yabancı sınırlaması ya da 5 yerli oyuncu ile sahada olma zorunluluğu takımın tüm dinamiklerini etkiliyor.

Yabancı sınırlaması nedeni ile Cana'dan vazgeçilmemesi orta saha kurgusu ve kalitesi açısından önemli.
Sağ kanattaki oyuncu Keita olsa kuşkusuz vazgeçilmez olur ancak Pino şu ana kadar Aydın ya da Serdar'dan çok daha fazla bir performans göstermedi.Arda'nın yokluğunda Kewell sahada iken sağ kanatta Pino'nun oynaması demek ortada Cana yerine Barış ya da Mustafa'nın oynaması demek ki bu pas kalitesi ve ileriye oynamayı çok olumsuz etkiliyor.

King Baros,bastığın yere bile dikkat et,Arda'nın yokluğunda bir de sen tekrar sakatlanırsan takımın hali dayanılmaz olur.Kadıköy'de geçen seneden yarım kalan hesabını kapatman gerekiyor !

Mevcut formu ile orta sahada ilk düşünülen kişi Ayhan...Yanında oynacak kişi tekrar söylüyorum ne olursa olsun Cana olmalı...Barış-Mustafa tercihleri takıma bir şey veremedi bu zamana kadar.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Kadroda tek katılmadığım nokta, sağ kanatta Serdar.

Bahsedildiği gibi Cana-Ayhan-Misimovic üçlüsü bozulmamalı kesinlikle. Kewell, Baros, Neill ve İnsua da takımda kesinlikle yer alması gereken futbolcular olduğundan, yabancı sınırlaması Pino'ya patlar.

Pino yerine Aydın derim ben. Daha istekli, daha kuvvetli. Özellikle bu sene gerçekten daha istekli bir Aydın var, mücadele ediyor bir şeyler yapmak için. Rijkaard da sağ kanatta Aydın'a şans tanıyacaktır bana göre.

http://jaimelesport.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Benim anlamadigim, herkes Aydin'a laf ediyor ama takimda Aydin kadar iyi orta kesebilen baska bir Turk oyuncu yok. Hasan Sas gibi, Arda gibi hirs kupu olsa basimizin taci ederdik. Adam sadece, ruhsuz demeyeyim de, ruhunu gostermiyor gibi bisey. Neticede bi yerde olay topun ayaga oturmasi.

Hakan Özkan dedi ki...

Bizim halı saha takımında da bir Adem var, o da süper orta kesiyor onu yazalım o zaman sağa! Aydın en azından Ayhan'la güreşecek kadar güçlenmedikten sonra tabiki herkes laf eder yılların eskitemediği gence!