2 Ekim 2010 Cumartesi

Aytekin Durmaz da Emenike Durur mu?

-Baros ve Arda'nın yokluğu elbette çok önemli ama konu edilen takım Galatasaray ise alternatifleri ya olacak ya da varsa bu kadar sırıtmayacak.
-Dün Galatasaray'da Emenike ve Cernat kalitesine ulaşan yoksa ortada sorun var demektir.Bu maçı hakem hatası ile açıklamak kafayı kuma gömmek olur.
-Beşiktaş Bobo ve Nobre varken,Fatih Tekke'yi alıyor,Fenerbahçe'de Niang,Gökhan,Semih var.Galatasaray tüm sezonu Baros ve Mehmet Battal ile bitirebileceğini sanıyor.Bir takım iki sezon üst üste aynı hatayı yapıyorsa önce yönetim sonra Rijkaard suçludur.
-Elano Brezilya Milli takımında oynayıp Galatasaray'ın müthiş ! orta sahasında yer bulamıyor ve kafasına göre ülkesine gidiyor.Hadi Lincoln sorumsuzdu,Elano'yu bile yönetemiyorsanız aynaya bir bakın biz ne yapıyoruz diye...
-Keita'yı satmak farklı sebeblerle mantıklı olabilir bende aynı fikirdeydim ama yerine Pino alınacaksa Serdar Özkan ve Aydın'dan bir farkı olmalı.
-Kewell fizik gücü ve oyun yapısı gereği forvet oynayamaz.Rakip stoperlerin kucağına atmaktan öteye geçmiyor o taktik.4-6-0 oynamak Kewell'ı sahada daha etkili yapar.
-Rakip 2-0 önde,kötü bir sahada ve deplasmandasın orta sahada ne istersin.Sert,oyunu bırakmayan,hırslı ve ayağındaki topu dikine kullanan bir orta saha oyuncusu değil mi.Bu yapıya uygun kadrodaki tek adam Lorik Cana ve 27. dk da oyundan alındı.Konuşulacak bir şey kalmadı zaten.Fransa liginde Marsilya'da İngiltere liginde Sunderland ile kaptan olarak orta sahada direkt oynayan adam bu helva gibi orta sahada kendine yer bulamıyorsa suçlanacak son kişi kendisidir.
-Servet konusu teknik adam tercihidir,profesyonel davranmadığı için kadro dışı bırakılmıştır ona sözüm yok.Ancak aylardır oynamayan Gökhan'ın Emenike karşısında paket olacağı maç öncesi herkes tarafından tahmin ediliyordu,kimse yanılmadı.
-4 maçta alınan 12 puanın daha anlamlı olması için en azından bu deplasmandan 1 puan ile dönmek gerekiyordu,bunu başaramadı takım.
-Hadi Baros varken 6 yabancı sınırına takılıyor diyorduk,dün Barış sahada kalırken kenara Cana geliyorsa sözün bittiği yerdeyiz.

Hiç yorum yok: