10 Mayıs 2010 Pazartesi

Bucaspor Süper Ligde...

Süper ligde İzmir takımı olmayalı 7 sene olmuştu.Artık alışmıştık neredeyse.Nihayet Bucaspor Süper lige çıktı.Umarım çıkacak 3.takım Karşıyaka ya da Altay olur.Üst üste iki sene lig atlayarak Süper lige çıktılar.Bir İzmirli olarak Süper lig maçlarını stadta izlemek bizim için keyifli olacak.Mehmet Batdal'ı kadroda tutabilecekler mi bilemiyorum.Devre arası Trabzonspor,Manisaspor'a imza atma sezon sonu seni transfer edeceğiz demişti Ünal Karaman aracılığı ile.İyi bir altyapıları olduğunu duydum ama Süper ligi kaldıracak en az 5-6 transfer şart bana kalırsa.Hoşgeldin Bucaspor.

3 yorum:

unknown dedi ki...

bucasporlu oyuncular galip geldikleri maçtan sonra buca kopması yapar mı acaba :)

Che Cazzo dedi ki...

Süper ligde kalıcısı olması, izmirimizi başarıyla temsil etmesi dileğiyle

liverpoolandkop dedi ki...

Bucaspor Başkanı Erdal Gündoğan, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Mehmet Batdal ve Bekir'in Manisaspor'a transferinin tamamlandığını belirterek, iki futbolcu için Manisaspor'la imzalanacak protokol konusunda anlaşmaya vardıklarını kaydetti.

Gündoğan, şu bilgiyi verdi:
''Mehmet Batdal ve Bekir'in transferi için yarın Manisasporlu yöneticilerle resmi imzaları atacağız. Bu transferden 150 lirası peşin, kalan 500 lirayı da 125 bin liralık 4 taksit halinde ücret alacağız. Ayrıca Mehmet Batdal ve Bekir sezon sonun kadar takımımızda forma giyecek, ikinci yarı için ücretlerini Manisaspor'dan alacaklar.''

http://www.supersportal.com/2010/01/mehmet-batdal-manisa-kapt.html