19 Mayıs 2010 Çarşamba

Bobiler

Normalde şampiyonluk kutlamaları DVD olarak çıkar piyasaya ama 1 dk. 45 sn. olunca diskete sığmış...
Lig ikinciliğini şampiyon gibi kutlayan Ulvi...

En azından 2 dakikalığına da olsa inanın !

4 yorum:

Serdar dedi ki...

Fırat Bey fanatiği olduğunuz takımın üçüncülüğü son maçta kurtarmış olmasına yorumunuz nedir acaba? çok merak ediyor sitenizi takip eden onbinler.

FIRAT dedi ki...

@Serdar

CL ye sadece lig şampiyonu direkt katıldığı için ligi ikinci ya da üçüncü bitirmek fazla önem arz etmiyor.Elbette GS bu sezon başarısız ama sizin şampiyonluğu kaçırmanız bu kadar aptalca bir şekilde olunca GS ve BJK nın yaşadığı başarısızlık gündemden düştü.Kabul etmekte zorlanmanızı anlıyoruz. Yaşadığınız büyük travma kolay geçmez.Bu Denizli'de kaybedilen şampiyonluk gibi değil.Biri kayığın batması ise diğeri Titanik'in batması.Deplasmanda düşmemeye oynayan bir rakibe karşı değil,kendi evinde 55 bin kişi önünde sezonu neredeyse kafa olarak bitirmiş bir rakibe karşı kazanamayıp üstüne şampiyonuz diye sevinince herkesin diline düştünüz kaçış yok bundan.Faule itiraz ederken gol yemek bütün sene yapılan çirkefliğin ilahi adaleti oldu.Gazete ya da TV ye bakacak haliniz olmadığından yaşanan kepazelikleri daha görmediniz çoğunuz.

Serdar dedi ki...

2 nci veya üçüncü bitirmek tabiki önem arzediyor zira ş.ligine katılmak için eleme maçları oynayacaz, siz ise uefa ya gidebilmek için oynayacaksınız (çok çocukça geliyor artık sidik yarıştırmak yapma bunu) tüm sezon boyunca fenerli federasyon, fenerli hakemler, fenerli medya diyerek fenerbahçeye karşı oynayacak takımları sistemli bir şekilde gerdiniz, en başta hıncal uluç trabzonun fenere yatacağını ligin bittiğini hergün sabahtaki köşesinde söyleyerek trabzonu maça hazırladı, trabzonlu defans oyuncularının topun önüne kendini nasıl attığını izledik hep birlikte, ayrıca şenol güneş maç öncesi biz top oynamaya geliyoruz iyi futbol oynayıp izleyenlere keyif vermek istiyoruz dedi ve 90 dakika boyunca 11 kişi defans yaptı, sanırım 1 puan trabzonu şampiyon yapacak, ama işte dedim ya o kadar gerdiki herkez trabzonu ulan biz yenilmeyelim yoksa ihale üzerimize kalacak diyip can siperhane oynadı, futbolda herşeyin mümlün olduğunu düşünecek bilecek kadar olgun bir futbolsever olarak sende unutmamalısınki bu blog u açmanı sağlayacak kadar sevdiğin bu oyun bu yüzden güzel. Senin gibi birinin biraz bu açıdan bakmasını beklemek hatamı??? Saygılarımla...

FIRAT dedi ki...

CL ön elemesi oynayacak olduğunuzun elbette farkındayım ama senin de bilmen gereken Artık ligi 2.bitirenin CL ye kalması çok zor.Yani seneye her iki takımında Avrupa liginde oynayacağını düşünüyorum bunu kast ettiğimi anlamış olman lazım.Her ikimizin doğruları farklı yani tek doğru yoktur denir ya öyle işte.Farklı açıdan bakan futbolseverleriz senle,bu benim yazdıklarımın doğruluğunu değiştirmiyor.